Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Едно от най-хубавите качества е неизменният ви оптимизъм. Вярвайки, че „чашата е наполовина пълна“, подхождате към проблемите с чувство за хумор и успявате да ги преодолеете без особени усилия.

Женски хороскоп за 2022 година

И през тази година ще е така, макар че от време на време ще се натъквате на „подводни камъни“. Един от начините да ги заобиколите или избегнете е, когато сте в сложна ситуация, да не бързате със заключенията и когато всичко изглежда прекалено добре, да не рискувате.

В първата половина на годината ще можете да стабилизирате позициите си и да се подготвите за втората половина, когато неяснотите ще са повече.

Основната причина ще се свежда до разногласия с партньорите. Опитайте се да наблюдавате внимателно поведението им (особено на тези, с които работите отскоро) и да предвиждате реакциите. Изграждайки си правилно отношение към всеки един ще избегнете разочарованията.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време