Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Ще разгърнете потенциала си максимално, ако се концентрирате към една цел, но фундаментална. Стратегията „от всичко по малко“ не е подходяща за 2022 г. Подхождайте към проектите си последователно. Разпиляването на енергията ще влоши резултатите.

Още в началото на годината ще разполагате с реални условия за професионален напредък, а в добавка към тях ще получите и подкрепа от влиятелен приятел или роднина. Усещането за значимост ще ви окуражи, вдъхнови и зареди с оптимизъм.

Най-привлекателните физически черти на всяка зодия

След май ще получите първите убедителни резултати от свършената работа. Те ще привлекат към вас нови партньори, сътрудници, привърженици, които може да са дори от друг град или държава.

В края на годината деловите контакти ще намалят интензитета си, но това като цяло няма да попречи на реализацията на основните ви замисли. По-скоро изненадващи проблеми от личен характер ще ви принудят или ще ви подскажат, че е по-добре да се откажете от някои идеи.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота