Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Самият факт, че Юпитер е във вашия знак е достатъчна гаранция за оптимизъм. Че ще напредвате е ясно, но индивидуалните темпове и скорост на растеж зависят от активността и въображението ви. Доста по-лесно ще реализират идеите си онези представители на вашия знак, чиято професия е и призвание. В рамките на годината ще направят онова, което не са успели поне в предишните три.

Финансовото ви състояние ще е стабилно. Приходите ще се повишават с малко, но редовно.

Действайте самостоятелно, дори когато участвате в екип. Достатъчно е, че ще успявате да мотивирате останалите членове на колектива с идеите си.

Женски хороскоп за 2022 година

Абсолютно индивидуално реализирайте собствените си замисли, за да не се окажете изкупителна жертва за чужди грешки или пък „инструмент“ за изпълнение на чужди намерения.

През последните няколко месеца от годината са възможни проблеми, свързани с имоти, земя или друг скъп ресурс. Колкото и неразрешими да изглеждат, присъствието на Селена или т. нар. Бяла Луна във вашия знак дава надежда, че ще намерите правилното решение.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота