Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Стартът на годината ще е леко критичен в личен план заради Венера, която е във вашия знак, но пък е в ретроградно движение. Не споделяйте личните си тревоги и не обсъждайте с околните чутото и видяното, за да избегнете възможността да ви въвлекат в грозна интрига, която би навредила на любовния ви живот.

Проявете инициатива при разискването на сложни професионални казуси. Вниквайте в детайлите, за да си изградите ясна концепция и стратегия на работа.

В рамките на годината ще успеете да финализирате почти всичко започнато, а част от изостаналите от предишната година проекти за пореден път ще останат „на изчакване“.

Любовен хороскоп за 2022

Разпределете заниманията си така, че през първата половина на годината да повишите квалификацията си, да придобиете нови знания и да усвоите нови умения, дори втора професия.

Пътуванията, както професионални, така и развлекателни ще са повече, отколкото предполагате. Подготвяйте ги старателно.

През лятото е възможно да ви връхлетят задачи, свързани със собственост и имущество. Не влагайте в тях прекалено много емоции, едва ли ще се стигне до окончателно решение.

В края на годината, след като Сатурн, вашият управител и Плутон, който се намира във вашия знак излязат от ретроградно движение процесите от професионалната сфера ще се развият със стремителна скорост и невинаги по очаквания начин. Ще се налага често да променяте плановете си, но това не бива да ви безпокои.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар