Всичко за зодиите

Годишен хороскоп за 2022

Динамична и интересна година

04.01.2022г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

След преминаването на Лунните възли в оста Скорпион-Телец както преживяванията, така и настроението ви ще се променят често.

Събитията ще се движат буквално по синусоида. От една страна ще се налага да предприемете сериозни промени в динамичния си стереотип, от друга – старателно да изградите фундамента за напредъка си.

Любовен хороскоп за 2022

Проблемите ще изникват ненадейно, но ще са преодолими. Ще стабилизирате позициите и ще повишите жизнения си стандарт благодарение на умението си да виждате онова, което за всички останали си остава тайнство. Популярността ви ще нарасне и ще създадете нови, при това изключително полезни връзки.

В периодите около Лунното (май) и Слънчевото (октомври) затъмнение, които ще са във вашия знак, непредвидени събития ще спъват напредъка ви, ще затрудняват комуникацията.

Постарайте се, ако имате задължения да ги погасите предварително, да ограничите инвестициите и да не поемате повече професионални задачи, отколкото сте в състояние да изпълните.

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
Кучка Лайкова ( преди 2 години )
Това са "прогнози" от типа панелно-кръчмарска психология за всеки ден и всяка овца! Очевидно желанието на лица с високо самочувствие, големи претенции и нулеви задръжки да влияят и да манипулират по-нестабилни и объркани читатели отдавна се е превърнало в "професия"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар