Всичко за зодиите

Важни астрологични събития през февруари

Кои дни са подходящи за романтика

08.02.2022г. / 11 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новият месец вече настъпи. Очакват ни куп интересни събития, но няма да липсват и трудности. Вижте някои важни астрологични моменти в звездната карта и как да се възползвате от тях.

На 4 февруари – Марс в Козирог, секстил Юпитер в Риби – Нашият борбен дух ще се прояви и ние ще вървим към целите си с много нова енергия.

Месечен хороскоп за февруари

На 4 февруари – Слънце във Водолей в съвпад със Сатурн във Водолей – Позитивен ден, ще бъдем любопитни и ще започнем да мислим за себе си по-уверено.

На 8 февруари – Марс в Козирог в тригон с Уран в Телец – Добър ден да се откъснете от рутината и другите, за да станете независими. Чувствата за смелост и свобода се разпалват, когато вървим по своя път. По-продуктивни сме.

Таро карти за всяка зодия за февруари

На 11 февруари – Меркурий в Козирог в съвпад с Плутон в Козирог – Не позволявайте на никого да се опитва да ви омаловажава. Желанията се сбъдват в този ден.

На 14 февруари – Слънце в Стрелец, Нептун в квадратура с Риби – Ден за почивка и мечти, но също така ще се усещаме и по-смели.


На 14 февруари – Меркурий отново влиза във Водолей – Меркурий се завръща в този въздушен знак. Енергията и романтичните иде ще са занижени, но през следващите седмици ще има положителна промяна.

Китайски хороскоп за годината на сиво-синия или черен воден Тигър

На 16 февруари – Венера в Козирог в съвпад с Марс в Козирог – Този аспект носи нова вълна от страст и нежност, докато се фокусираме отново върху нашите романтични отношения и потвърждаваме любовта си към другите.

На 16 февруари – Пълнолуние в знака на Лъв – Луната ще хвърли светлина върху най-силните и най-слабите ни места.

Камъни за всяка зодия за 2022

На 17 февруари – Юпитер в секстил с Риби, Уран в Телец – Рядък аспект, който отключва сърцата ни и освобождава романтиката. Ще мечтаем за любов.

На 18 февруари – Слънцето навлиза в Риби – Креативността ни се повишава, много нови идеи могат да се реализират.

Таро карти за 2022 за всяка зодия

На 23 февруари – Марс в Козирог, секстил на Нептун в Риби – Чувствен аспект, който може да създаде удоволствие във всички отношения.

На 24 февруари – Венера в Козирог, секстил на Нептун в Риби – Подходящ ден за творчески възможности за реализиране на мечтите.

На 24 февруари – Меркурий във Водолей, квадрат Уран в Телец – Може да сме по-подозрителни, да сме напрегнати и ако не ни се налага е добре да не взимаме важни решения.

Снимка: iStock

Коментирай