Всичко за зодиите

Кой как го прави? Разберете коя зодия как се справя в секса 

Вижте какво можете да очаквате от себе си и другите 

09.10.2023г. / 13 11ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако попитаме някой учен на колко години е Вселената, вероятно той би се затруднил с отговора. Небесните тела пазят енергията на нашето съществуване и спомена за началото на света. Ето защо, когато имаме нужда, ние сме склонни да се посъветваме с тях за някои аспекти от живота ни. И макар че не всеки открехва завесата над любовния си живот, мнозина са тези, които искат да разкрият малко от мистерията, която крият хората около тях. Кой как го прави? Разберете малко повече за това коя зодия как се справя в секса в следващите редове.

Овен 

Обичате сексът да бъде като разговор – кратък и ясен, без излишно увъртане. Разбира се, че в това няма нищо лошо! Но понякога вашите страсти могат да поемат целия контрол върху ситуацията. Желанието ви да бъдете най-добри във всички области на живота започва да се прокрадва и между завивките. Това може да ви накара да опитате неща извън вашия „обичаен репертоар“. Вие сте човек, който няма нищо против да угоди на любимия и да го дари с плътски удоволствия. 

Телец

Нетипично за вас, но когато говорим за сферата на секса, вие предпочитате да се откажете от контрола си. Нямате нищо против да оставите партньора си да поеме инициативата. За вас да предоставите контрола в ръцете на друг е едно изкушаващо приключение. Готови сте дори „играта да загрубее“ и да експериментирате с превръзки за очи или белезници. Ако го направите, не забравяйте първо да проведете разговор с партньора си, като установите граници. Уверете се, че той споделя вашите желания и намерения. 

Свързани статии

Близнаци 

Вие сте всеизвестни бъбривци. Обожавате да споделяте това, което мислите, както и какви са вашите впечатления и очаквания. Скъпи Близнаци, в този ред на мисли, вие обожавате мръсните приказки! За вас е препоръчително да обърнете това във ваша полза, като включите към любовната игра телефонен секс, секси видео послание или пък аудиосъобщения.

Рак 

Вие сте интуитивни и възпитаващи. Родените под знака на Рака са естествено възприемчиви и се управляват от емоциите си. Този воден знак е ходещ водовъртеж от мечтателна носталгия и потиснати чувства. За Рака влюбеността се състои от сериозно обвързване и дълбока емоционална интимност, така че не се изненадвайте – те не обичат случайните връзки. Раците предпочитат да се чувстват сигурни – в противен случай те лесно ще се скрият в черупките си завинаги. Ако пък усетят сигурност, тогава ще ви разкрият огромния си дълбоко сексуален потенциал. 

Свързани статии

Лъв 

Лъвът е ентусиазиран и силно страстен. Управлявани от слънцето, родените под този знак са благословени с блестяща харизма и невероятно присъствие. Не се шокирайте, ако при влизането си в стаята, Лъвът буквално „я освети“. Освен това той е и царят на купона. Неговият живот е сцена и егото му играе водеща роля. Когато говорим за секс, Лъвът може да очаква възхищение в спалнята. След като видите на какво е способен обаче, вероятно ще бъдете готови сами да му дадете похвала. Правенето на любов за Лъва е епично представление, а сексуалните фантазии са повече от добре дошли. 

Коментирай