Всичко за зодиите

Кой как го прави? Разберете коя зодия как се справя в секса 

Вижте какво можете да очаквате от себе си и другите 

09.10.2023г. / 13 11ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дева 

Девите могат да бъдат малко по-прецизни и пресметливи в леглото. Те са известни със своя перфекционизъм.  Управляван от Меркурий, умът на Девата е методичен и аналитичен. Когато става въпрос за взаимоотношения, този знак започва да се отпуска, след като се почувства удобно във вашата компания. В любовта Девите са критични и старомодни, но след като внимателно анализират и ухажват обекта на желанията си, те няма да се спрат пред нищо, за да угодят на другия. Те са маниаци на тема чистота и ето защо с удоволствие биха се зарадвали да го направите под душа. 

Везни 

Може би когато говорим за секс, не се сещате точно за този знак. Но трябва да признаем, че той всъщност е любовникът на зодиака. Везните са очарователни и обичат да обичат! Те се чувстват най-добре, когато са заобиколени от красота и намирането на идеалния баланс е тяхната крайна цел. Тук започва и интересната част. Да се влюбиш във Везни не е проблемът – предизвикателството е да накараш Везните да се влюбят в теб. Ако се интересувате от мъж Везни, оставете го да ви преследва. За него сексът не е толкова важен, колкото чувството, че е  щастлив и пълноценен във връзката.

Скорпион

Колкото и да се изпише за вас ще е малко. Преживяванията под завивките с вас са равносилни на истински експлозии! Слуховете са верни! Без съмнение Скорпионът е най-съблазнителният знак на зодиака и една вечер в леглото с него няма да бъде забравена. Това, което наистина харесва на този представител на зодиака е интензивната любовна игра. Очакването на това, което предстои, ще ви изпълни с вълнение, а тръпката ще бъде неустоима!

Стрелец

Със сигурност не е тайна, че обичате да живеете живота си на максимум и да си прекарвате добре постоянно. Това е още една причина, поради която обичате да включвате към любовната игра и секса най-различни играчки. Това дава възможност за наслада както на вас, така и на партньора ви. Обичате разнообразието и сте готови да прекрачите границите си, за да изпитате нещо, което никога дотогава не сте преживявали. Сексът с вас е истинско пътешествие към света на насладата!

Козирог

„Работи здраво, купонясвай още по-здраво!“ Това е вашето мото. Ето защо не е изненада, че обичате да се отдавате на всички земни и сексуални удоволствия. Най-много се наслаждавате на дейности, които ви карат да се чувствате живи и добре в собственото си тяло. Малко неща са в списъка ви „забранено“. В зависимост от настроението ви, вие сте способни да достигнете върхове, за които не сте и мечтали. Това превръща секса с вас в пълно приключение!

Водолей

Вие сте воайор, което означава, че за да се подготвите за сексуалния акт, вие обичате да гледате или да бъдете наблюдавани. Освен това сте човек, който експериментира с различни пози, а фетишите ви с партньора са най-различни. Предпочитате да минимизирате частта с гушкането и целувките и да пристъпите към същинската „работа“. Там можете да блеснете и да бъдете забелязани. 

Риби 

Със сигурност можем да кажем, че спалнята е единственото място, където можете да развихрите въображението си. Вашата подобна на хамелеон същност ви помага да се превъплътите в каквото си пожелаете между чаршафите. Но трябва да ви уверим – не се притеснявайте да бъдете себе си! Само така ще можете да се наслаждавате на живота, който бихте искали да имате. Бъдете свободни и вижте какво може да се случи. 

Коментирай