Влог: Ето как

Тв водещата на Времето ON AIR Владимира Илиева участва в новия влог „Ето как“

Чаровната водеща на прогнозата за времето ще бъде модел в новия епизод от видео поредицата

03.02.2021г. / 16 55ч.
Аз жената
Владимира Илиева. Снимка: Bulgaria ON AIR

Владимира Илиева. Снимка: Bulgaria ON AIR

В новия епизод от влога „Ето как“ участие ще вземе фризьорът Петер Първанов, който ще покаже на зрителите как да си направят празнична прическа в домашни условия. Негов модел по време на live епизода ще бъде чаровната водеща на прогнозата за времето на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Владимира е водеща на Времето ON AIR от август 2019 година. Тя е студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Първите си професионални стъпки прави в радио „КАТРА ФМ“ в Пловдив, където трупа опит като водещ на сутрешния блок. Била е стажант-репортер в телевизия „Евроком“ и вестник „24 часа“.

Казва, че работата в телевизията ѝ носи несравними емоции, а най-важно е коректното представяне на вярна информация по достъпен и интересен начин за зрителя. Интересува се от здравословно хранене, книги, обича България и споделя, че никога не би я напуснала.

Ето какво споделя усмихнатата Владимира за работата си в телевизия Bulgaria ON AIR:

Стив Джобс е казал, че за да вършиш отлична работа, е важно да обичаш това, което правиш. Професията, която избираме, точно както и любовта, изисква отдаденост и постоянство. А когато я намерим, сърцето със сигурност ще ни подскаже. Моето сърце ми подсказа точно преди година и половина къде е моето място и затова днес за мен е голямо щастие всеки ден да представям прогнозата за времето по Bulgaria ON AIR“, споделя Владимира.

Очаквайте епизода ни на 5 февруари от 14 часа в сайта и във фейсбук страницата ни, в който ще ви срещнем освен с Владимира Илиева, с коафьора Петер Първанов, с топгримьора Кирил Гуцов и Мис Вселена България 2015 Радост Тодорова.


Коментирай