Влог: Ето как

Красива празнична визия – в новия епизод на влога „Ето как“

Съветите на топспециалисти гледайте на 5 февруари, от 14 часа, на Az-jenata.bg

02.02.2021г. / 17 10ч.
Аз жената
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Наближават два от най-любимите празници на всяка жена – 14 февруари и 8 март. В Деня на влюбените и Деня на жената дамите искат да изглеждат безупречно – идеална прическа, грим и тоалет. За пореден път влогът на водещия женски сайт Az-jenata.bg – „Ето как“, ще помогне на дамите да постигнат перфектна визия. На 5 февруари, от 14 часа, топгримьор и коафьор ще дадат ценни съвети на живо, специално за читателките и зрителките на Az-jenata.bg.

Гримьорът Кирил Гуцов ще покаже как с лекота жените да направят професионален грим, с който да блестят в празничната вечер. Сред звездните му клиенти са били дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева – Муки, Силвия Кацарова, Нели Петкова, Николета Лозанова и много други красиви дами. На 5 февруари във влога „Ето как“ модел на Кирил ще бъде Мис Вселена България 2015 година Радост Тодорова.

Каква прическа да изберат дамите, за да привлекат всички погледи, ще покаже фризьорът Петер Първанов, който се е грижил за визията на Александра Петканова, Мила Роберт, Ваня Щерева, Рут Колева, Прея, Сантра и още куп знаменитости. Модел на талантливия Петер по време на влога на Az-jenata.bg ще бъде красивата водеща на Времето ON AIR Владимира Илиева.

По време на влога зрителите могат да задават въпроси, свързани с грима и косата, а една от всички дами, задали въпрос или оставили коментар, ще получи специална награда – лазерна епилация на зона по избор.

Не пропускайте влога „Ето как“ на Az-jenata.bg на 5 февруари, от 14 часа, на сайта на Az-jenata.bg и в социалните мрежи на медията.

Медиен партньор на поредицата „Ето как“ е MIKA.

Коментирай