На прага на летния сезон е време да обърнем внимание на своята визия за предстоящите топли и слънчеви месеци.

След като в предния епизод от влог поредицата „Ето как“ разговаряхме с козметични специалисти за грижата за кожата, логично дойде ред да посветим време и на други важни елементи от нашия външен вид, а именно косата и маникюра.

Какви ще са най-актуалните тенденции в прическите за лято 2021, кои ще са сред предпочитаните цветове както за косата, така и за маникюра ни, какви визии да изберем за лятната си ваканция и за плажа, предстои да разберем от най-новия влог „Направи ме красива за лятото“.

Live епизодът ще се излъчи на 8 юни (вторник) 2021 г. от 11 часа, във Фейсбук страницата на Az-jenata.bg, както и в сайта.

Участие в десетия епизод от поредицата ще вземат опитните специалисти от салон за красота „Murphy“ - фризьорът Петер Първанов и маникюристът Благовеста Тодорова. Те ще презентират на живо предложения за лятна прическа, както и подходящ за сезона маникюр.

Модели по време на влога ще са чаровните водещи на прогнозата за времето по телевизия Bulgaria ON AIR Владимира Илиева и Александрина Янкова. Красивите дами ще споделят и някои от своите тайни за грижата за перфектната си визия.

По време на live епизода зрителите ще имат възможност да се включат в традиционната за влога игра, като един от участниците в нея ще спечели чрез жребий специална награда, осигурена от партньорите ни от Settle България.

Всички новини, свързани със събитието, можете да проследите в сайта и във Фейсбук страницата ни.

Епизодът ще се излъчи с подкрепата на Settle България.