ON AIR Говори

Вълнуващи истории зад кулисите на Bulgaria ON AIR – в нова рубрика на Az-jenata.bg

„Без микрофон“ разкрива любопитни и непознати факти за любимите лица от телевизия Bulgaria ON AIR

25.01.2024г. / 10 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: Az-jenata.bg

Снимка: Az-jenata.bg

Водещият женски сайт Az-jenata.bg надгражда и допълва своето любопитно съдържание с новата рубрика „Без микрофон“. В нея едни от най-изявените и добре познати лица от политематичната телевизия Bulgaria ON AIR разкриват повече за това какво е да работиш в телевизия, динамиката на журналистическата професия и най-вълнуващите и предизвикателни ситуации и моменти, с които са се сблъсквали по време на работата си.

Без микрофон“ вече е активна в медийната платформа, като освен развлекателно четиво и опознаване на лицата от екрана, ще представи широкия спектър от интереси, ценности и социална ангажираност на репортери и водещи чрез анализи и коментари по основни и значими за света теми и казуси, както и ще даде трибуна за техните инициативи и каузи.

Религията, политиката и криминалната журналистика са само част от сферите, които рубриката ще разгърне пред читателите. „Без микрофон“ ще представи и другите лица на журналистите от Bulgaria ON AIR – такива, каквито не сме ги виждали досега.

На какво учи журналистиката и как се затъва в кал на живо включване в емисия? Тези и още любопитни истории вече можете да научите в „Без микрофон“ и първото ексклузивно интервю на репортера на „Новините ON AIR“ – Теодора Георгиева, за Az-jenata.bg.
 

Коментирай
Свободно време