Интимно

8 причини да сме щастливи на 8-ми март!

07.03.2011г. / 17 11ч.
Нина Иванова
8 причини да сме щастливи на 8-ми март!

Честит 8-ми март, скъпи дами!

Днес е най-женският ден в годината, на който с пълно право можем да се чувстваме щастливи заради една-единствена причина - тук сме, има ни, ние сме красивите цветя на този малко мрачен, мъжки свят!

Ето и нашите 8 причини да се чувстваме празнично на 8-ми март:

1. Здрави сме! Няма по-важно нещо от това да сме здрави, защото всичко останало е лесно постижимо, стига да си го поставим за цел.

2. Красиви сме! Да, красиви сме, защото се усмихваме, защото сме прекрасни създания, създадени да даряват любов и нежност.

3. Обичани сме! Имаме семейство, близки, които ни обичат и се грижат за нас. Какво повече ни трябва?

4. Сутрин се будим до най-прекрасния мъж! Е, може да не е Брад Пит или Джордж Клуни, но пък е истински, от плът и кръв, обича ни и ще се грижи за нас, дори когато бръчките са малко повече и годинките напредват. Това е истинският мъж, за когото си заслужава да се борим.

5. Имаме работа, която ни удовлетворява! Мда, работата понякога може да ни идва в повече, грижите и изхабените нерви в офиса понякога може да ни карат да се ядосваме, но истински в сърцето си знаем, че не можем без своята професия и тя ни прави щастливи.

6. Приятелите, без които не можем! Всяка уважаваща себе си дама има зад гърба си поне две истински приятелки. Или само две. Но пък верни другари, които са винаги готови да ни хванат за ръка, щом усетят, че залитаме да паднем. За тях си заслужава да се усмихнем поне един път днес!

7. Пролет е! След 8-ми март пролетта неусетно вече е дошла и е време да захвърлим дебелите дрехи и да посрещнем топлите дни с усмивка!

8. Този ден си е само наш! И никой не може да ни го присвои или да му сложи данък. 8-ми март е международният ден на жената, който ни напомня, че без нас светът не би бил пълноценен и така шарен. Но не забравяйте, че този празник може да е всеки ден, от нас зависи!

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
nuska ( преди 11 години )