Какво клише – секси флирт с шефа на работното място! Особено ако той е красив, на зряла възраст и поддава на атаките ви.

И все пак, флиртът с вашия началник може да ви докара някои проблеми, затова спазвайте златните правила:

Флиртувайте умерено

Флиртът е приятен за всички – женени, неженени, той се явява основното разнообразие в делничния офис ден. Но ако прекалите със заигравките и подмятанията, може и да отблъснете човека отсреща, особено ако той е обвързан.

Внимание, той е женен!

Необходимо е да внимавате много, ако шефът ви е семеен. Тогава публичният флирт би могъл да засегне репутацията му и той набързо да ви потърси друга позиция или... друга работа. Колкото и секси да е той, ще трябва да се въздържате. Друга е ситуацията, ако той сам флиртува смело с вас и не се притеснява от другите. Тогава може да си позволите лека заигравка, но винаги имайте едно на ум.

Секс в офиса

Класика в еротичните фантазии – секс на работното място, със страхотно изглеждащия ви шеф, уау! Ако и двамата сте несемейни, общо взето пречки няма това да се случи. Е, разбира се, винаги го има моментът с професионалната етика, но пък може ли тя да попречи на страстта и привличането между двама души?

Снимка: Reuters

Прочетете още: