Интимно

Най-дразнещите женски навици

08.10.2012г. / 08 23ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Няма какво да се лъжем, някои женски навици могат да бъдат толкова влудяващи, че мъжете със сигурност имат право да ни се сърдят за тях. Но пък могат ли да се цупят и те дълго, след като самите те нерядко грешат и имат провинения пред нас.

На дневен ред обаче са най-дразнещите женски привички, ето някои от тях:

Женското съревнование

Нежният пол наистина обожава конкуренцията. Коя жена не мисли за себе си, че е по-красива, по-умна, по-стилна от другите? Та в това се корени почти целия смисъл на женското съществуване – да докаже класата си над другите дами в състезанието. Лошо няма, стига това понякога да не изнервя прекалено много обстановката и играта да не загрубее. А мъжете са в ролята на зрители, но дали винаги им харесва да гледат женски „бой“?

Вечните закъснения

Коя жена не е закъснявала поне веднъж за среща с любимия, с приятелки или пък за работна среща? Определено в актива с черни точки най-много се трупат за закъснения, а дамите са победителки и в тази категория.

Аз съм винаги права!

Един от най-влудяващите навици на жените определено е позицията, че те винаги са прави, никога не грешат и не признават дори очевидни факти. Дами, това е побъркващо и наистина не е редно да постъпваме така с мъжете. От време на време признаването на грешките може да ви направи само по-симпатични в чуждите очи, по-благородни, а не по-слаби. Пробвайте!

Мило, дебела ли съм?

Има ли мъж, който да не е чувал този безумно глупав въпрос. Жените обожават да питат „Дебела ли съм? Хубава ли съм? Как ми стои тази рокля? Но никога не искат да чуят негативен отговор, а само комплименти за външния си вид. Да, но това пък може да е дразнещо за господата и да ги изнерви до краен предел.

Сълзите решават всеки проблем

Любим женски навик – когато не може да излезе от дадена ситуация, пробва номера със сълзите. Та кой мъж няма да се трогне от няколко сърцераздирателни вопли с комбинация с разплакани женски очи?! Да, номерът минава, но само веднъж. После – вече се превръща в неприятен навик, който отегчава всички около вас, но не и трогва!

 

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време