Интимно

Любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари 2014 година

Какво ви очаква в любовта?

27.01.2014г. / 11 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дева

Девите в интимността си са като котките и водата. На 31 януари вашата управляваща планета Меркурий ще влезе в зодиакалния знак Риби. За някои от представителите на зодия Дева това може да е момент, в който те ще искат да избягат от някаква връзка, която най-вероятно е започнала скоро. Настъпва период, в който ще преоткриете себе си.

Везни

На 30 януари е новолуние и това може да ви накара да бъдете малко по-импулсивни. В началото на годината в любовта си се усещате някак носталгично. Поглеждайки назад във времето, вече трябва да сте си взели поука от старите връзки. През 2014 година се откриват нови възможности в любовта. Ще кажете сбогом на миналото и ще вземете трайни решения в любовта.

Скорпион

Заплете ни сте в някаква любовна и дълбоко емоционална афера, за която до момента надеждите да прерасне в нещо повече са били минимални. След края на януари ще има обрат в събитията. Тези от вас, които се намират във връзка и имат някакви недоразумения или проблеми с половинката, през тези дни ще трябва да ги разрешат .

Стрелец

През тази седмица пред Стрелците се открива възможност за флирт. Флирт, за който трябва да се замислите дали си заслужава да рискувате. Ако има опасност това да навреди на вашата сегашна връзка или крие други рискове, по-добре се откажете. Като цяло след края на януари при вас ще се наблюдава сексуално пробуждане. През 2014 година вие ще откриете истински радостта от секса.

Свързани статии

Козирог

До края на януари не взимайте никакви решения, които се отнасят до любов. Може би някои от вас ще направят важна равносметка за връзката с любимия, но изчакайте да премине влиянието на ретроградната Венера. Иначе през 2014 година всеки ден ще се усещате любовно и сексуално настроени.

Водолей

След края на януари за тези Водолеи, които имат половинка до себе си, предстои едно затвърждаване на отношенията. Ако нямате любим човек до себе си, благодарение на Юпитер пред вас ще се открие изобилие от възможности в любовта. Направете своя избор.

Риби

Това, от което имате нужда в момента е някой да се погрижи с много любов за вас. Тези, които нямат половинка до себе си ще трябва да намерят партньор, който да отговаря на един от приоритетите ви в любовта. Ако сте във връзка, е възможно да обсъдите въпрос, който ще се отнася за нова стъпка в отношенията ви. Големите решения понякога искат и много компромиси.

Коментирай