Интимно

Любовен хороскоп за 31 март – 6 април 2014

Какво ви очаква в любовта

31.03.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Във въздуха се усеща известно напрежение, което може да се окаже пречка за гладките отношения в любовта. Слънцето и Уран ще активизират желанието за предизвикване на бунт и постигане на независимост. Но всичко ще се нормализира след събота, когато Венера влиза в знака Риби.

Овен

Искате да останете автономни, но това трудно може да се постигне, ако имате сериозна връзка. Дори и да се чувствате добре с човека до вас, ще искате да имате малко повече въздух. Въпреки това, много е възможно половинката ви да прояви разбиране за вашето желание за запазване на личното пространство. Ако нямате партньор до себе си, през тези дни ще се фокусирате не толкова върху намирането на нова любов, а върху служебните си задължения.

Телец

С движението на Венера ще почувствате промяна в любовен план през тази седмица. Започва период, в който ще се радвате на повече социални срещи, което ще ви донесе нови романтични перспективи. Възможно е да откриете своята сродна душа. Ако имате половинка до себе си, периодът е подходящ за внасяне на повече романтика във връзката ви.

Близнаци

Близнаци, има голяма вероятност да се запознаете със специална личност, която споделя вашите амбиции и цели. Ако се появи такъв човек, това може да е начало на изграждането на романтична връзка, но не бързайте със секса. Внимавайте и от започването на сексуални взаимоотношения с някого. Ако нямате нагласа само за секс това може да нарани душата ви.

Рак

През тези дни борбата за власт между вас и половинката ви е преди романтиката. Възможно е да настъпят някакви промени във вашата връзка и това по някакъв начин да ви натовари. Опитайте се да балансирате между семейството и работата си. Ако нямате половинка до себе си, през тези дни е малко вероятно да се появи нова любов.

Лъв

Ако вие и половинката ви сте в средата на разводно дело или просто се опитвате да преустановите връзката си, може да се усети известно напрежение. В сряда и четвъртък ще има някакво раздвижване по този въпрос. В събота Венера влиза в зоната на вашата диаграма и е много възможно всичко да приключи благоприятно за вас.

Дева

Не разчитайте само на секса, за да затоплите отношенията между вас и половинката ви. Не бъдете и агресивни. Венера е благоприятно настроена към Девите и моментът е много подходящ за повече романтика и приятни преживявания с половинката ви. Просто променете модела си на мислене по отношение на любовта.

Везни

Неочакваните промени в любовен план ще продължат и през тази седмица. Новолунието, което бе в неделя, предполага едно ново начало. В сряда Слънцето ще се свърже с Уран и ще ви накара да се замислите дали този съюз, в който се намирате е подходящ за дългосрочни взаимоотношения. Ако не сте обвързани, след събота до 2 май е възможно да се зародят романтични чувства с някой колега.

Коментирай