Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 април 2014

Вижте какво показват звездите за любовта

14.04.2014г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: freeimages.com

Снимка: freeimages.com

Везни

Седмица изпълнена с предизвикателства очаква Везните. Ако една врата ви се е затворила, възможно е да се отвори друга за вас. Бъдете внимателни в комуникацията с половинката си. Ако нямате партньор до себе си, има вероятност да срещнете някого.

Скорпион

През тази седмица романтиката ще присъства в любовния ви живот повече в сравнение с предишните дни. В четвъртък Венера влиза в сектора на любовта във вашия знак, което може да подейства преоткриващо за вас и половинката ви. Ще подобрите значително комуникацията помежду си.

Стрелец

Малки трудности в комуникацията с половинката могат да ви накарат да се чувствате самотни. За някои от вас това може да е време, в което ще сложат край на връзката си.

Козирог

И през тази седмица вниманието ви ще бъде фокусирано върху кариерата и по-малко върху романтиката. За щастие имате подкрепата на половинката си, което ще се отрази и положително на комуникацията между вас. Не пропускайте в края на седмицата да се реванширате на любимия човек.

Водолей

Някой специален за вас човек ще ви накара да се чувствате ценени и обичани. В тези романтични дни и двамата ще се опитате да изградите доверие един към друг, особено, ако отскоро сте във връзка.

Риби

В случай, че имате брак или сериозна връзка, не е изключено да се усети напрежение между вас, което е породено от финансов характер. Ако нямате половинка до себе си, четвъртък е ден, в който определено може да ви излезе късметът.

Снимки: freeimages.com

Коментирай
Свободно време