Интимно

Любовен хороскоп за 2-8 юни 2014

Романтика, страст и нова любов

02.06.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Дайте малко повече лично пространство на половинката си. Може да звучи нелогично, но това е вид изпитание за вашата връзка. Следвайте поговорката „Ако обичаш нещо, освободи го“. За самотните Везни може да има раздвижване в любовния живот, стига да не си седят у дома.

Скорпион

Любовта е във въздуха! Тази седмица ви предлага възможността да се насладите на невероятни романтични моменти със специален за вас човек. Ще усетите, че това е вашата сродна душа. Възможно е към края на седмицата да проведете важен разговор с половинката си, който да затвърди взаимоотношенията ви.

Стрелец

Петък е силно страстен и романтичен ден за обвързаните Стрелци. Ако не сте във връзка, има шанс да се запознаете с някого при най-необичайните обстоятелства. Въпреки романтиката, за обвързаните след събота е възможно да настъпи лек сблъсък в комуникацията. Осмелете се да говорите за вашите интимни желания и нужди. Преодолейте несигурността и не премълчавайте това, което ви потиска.

Козирог

Ще се чувствате обичани! Дайте свобода на чувствата си, защото към края на седмицата е възможно да настъпят поредица от недоразумения между вас и половинката ви и това да разочарова и двама ви. Ако предстои да вземете важни решения за общото ви бъдеще, не прибързвайте с тях.

Водолей

Тези от вас, които нямат половинка до себе си, в края на седмицата имат шанс да срещнат някого. Това най-вероятно ще бъде човек, с който сте установили контакт в социални мрежи. Ако се срещате с някого, времето което ще прекарате заедно ще бъде повече от вълнуващо. За тези в сериозна връзка периодът е подходящ за повече романтични изненади.

Риби

Вашият романтичен ентусиазъм не спира. Въпреки романтичните планове, които кроите за вас и любимия, след събота може да настъпи лек спад в комуникацията. Бъдете оптимисти и не позволявайте на чувствата да размият реалността.

Снимки: freeimages, thinkstock

Коментирай