Интимно

Какво издава стилът на готвене за личността му?

По готварския маниер ще го познаете!

12.06.2014г. / 14 41ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Връзката и изобщо комбинацията, която съставляват двама души, зависи от личността на всеки един от двамата и може да бъде определена и тълкувана по много различни начини. Единият от тях е чрез готвенето. То издава голяма част от личните особености на човек, неговите предпочитания, стилът му на поведение в други аспекти от живота, както и в любовта.

Ако половинката ви обича да се вихри в кухнята и да ви приготвя разни вкуснотийки, можете да разпознаете какво говори стилът му на готвене за неговата личност!

Свободният дух или готвене без рецепта

Ако приятелят ви редовно получава креативно настроение и се вихри в кухнята без да следва каквато и да било рецепта, той вероятно е човек с променливо настроение, който обаче има ясна мисъл за онова, което иска да постигне в живота. Такива хора не се нуждаят от насоки и напътствия, те имат точна представа за това, което искат да направят и как точно ще изглежда то в завършен вид.

Аналитичният готвач

Партньорът ви обича да подбира и съчетава вкусовете, винаги е стриктен в избора на подправки, предпочита разделното хранене и здравословното разделяне на продуктите, тогава той е подреден, взискателен и внимателен. Не прави нещата импулсивно и не действа необмислено. Този тип мъже обичат да държат всичко под свой контрол.

Господарят на скарата

Мъжете, които обожават да правят скара, едва чакат да дойде уикенда, за да си направят този блажен ритуал, могат да бъдат определени като мъжаги, силни и дори доста първични понякога. Освен това такива мъже обичат да впечатляват с уменията си, обичат да бъдат харесвани, но и да обгрижват нежните си половинки. Не забравяйте да ги похвалите – това ги възнася на седмото небе!

Свързани статии

Любител на новостите и гурмето

Такива мъже обикновено са винаги в крак с модата, дори визуално. Обичат да се издокарват и суанират. Често са екстроверти и доста експресивни. Имат високо самочувствие, но с покритие. Те са внимателни в детайлите, обмислят всяка стъпка. Красотата и изяществото са търсена цел. Готови са да опитват нови неща, не само в кухнята!

„Микровълновото гурме“

Мъжете, които обичат да пъхнат нещо набързо в микровълновата и да седнат да гледат телевизия или мач по най-бързия начин поставят гостоприемството и гостите си на заден план. Те често имат разнопосочни и хаотични интереси, не уважават чуждото мнение. Харесват простите неща, не търсят разнообразието и не обичат да се вглъбяват прекалено в каквото и да било.

Страстният вегетарианец

Много известни личности станаха вегетарианци или вегани – Тоби Макгуайър, Дженифър Лопес, Ан Хатауей и Оливия Уайлд. Като цяло, вегетарианците са загрижени не само за собственото си здраве, но и за околната среда и животните, хуманното отношение към всяко живо същество. Готвачите вегетарианци са състрадателни, чувствителни, склонни да раздават помощта си. Здравословният и хуманен живот е висша ценност за тях.

Коментирай