Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 юни 2014 година

Романтична седмица очаква представителите на различните зодиакални знаци

16.06.2014г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ще се чувствате обожавани от партньора си в сравнение с изминалите седмици. Ако досега сте се питали колко е голяма любовта на половинката ви към вас, през тези дни ще получите отговор. Не забравяйте да отвърнете положително на ласките и вниманието. За необвързаните Везни има шанс за нова любов, стига да не си стоят вкъщи.

Скорпион

Романтиката е на дневен ред през тази седмица. Сряда е особено силен ден, в който може да организирате нещо специално за вас и половинката. За тези от вас, които скоро са приключили връзка, периодът не е много лек.

Въпреки болката, която изпитвате, постепенно започвате да събирате сили за ново начало. Ще преодолеете мъката, ако бъдете позитивни, мислите за бъдещето и не спирате да се забавлявате.

 

Стрелец

Ако обектът на вашите желания е ваш колега и двамата се чувствате така, сякаш бихте се впуснали в приятни и романтични моменти заедно. Възможно е да получите признание за чувствата и привличането към вас.

Възможно е това да е началото на нова и красива любов или няколко нощи страстен секс. Така или иначе, вие сте готови да се впуснете в това предизвикателство. Ако сте обвързани, помислете дали отношенията с половинката не ограбват личното ви пространство.

Козирог

Венера се движи през вашия сектор на любовта. Това ви кара да се чувствате приятно в отношенията с половинката си. Периодът е подходящ за обсъждане на въпроси относно вашето общо бъдеще като съвместно съжителство или брак.

Ако скоро сте срещнали нов обект на вашите желания, има шанс отношенията ви да бъдат повече от сексуални.

Водолей

Не се изненадвайте, ако проведете телефонен разговор или видите бившата си половинка през тази седмица. Възможно е тя или той отново да запали огъня на страстта между вас.

Не е изключено и да установите контакт в социалните мрежи. Без значение как старата любов ще напомни за себе си, тя определено ще бъде в мислите ви тази седмица.

Риби

Умът ви е фокусиран върху любовта. Дори и да е имало някаква драма между вас и партньора, ще получите спокойствието, от което се нуждаете. Ще усетите подкрепата на половинката си, а връзката ви може да се превърне в истинско партньорство.

За необвързаните Риби на хоризонта през тази седмица не се очертава да срещнат нова любов.

Снимки: freeimages

Коментирай