Интимно

Признаци, че сте готови да сключите брак

Виждате във вашето бъдеще и партньора си

23.07.2014г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Бракът е сериозна стъпка, която би следвало да бъде добре обмислена. Когато сте във връзка има редица признаци, които подсказват дали сте готови за тази промяна или не. Ако откривате долуизброените признаци във вашата връзка, то вие определено сте готови за голямото „ДА!“.

Нямате нищо против моногамията

Един от сигурните признаци, че вече сте готови за брак е, когато откриете, че идеята да бъдете с един човек е това, което сте търсили досега. Ако флиртовете със случайни партньори вече не представляват интерес и забавление за вас, а предпочитате да прекарате времето си с любимия, това е индикация, че сте готови да се обвържете сериозно.

Виждате във вашето бъдеще и партньора си

В списъка с признаци, че сте готови за брак добавете и този, в който партньорът ви е част от вашите бъдещи планове. Двойките, които са готови да продължат заедно напред, правят планове, които за почват с думата „ние“.

Ако все още мечтаете да пътувате сами на интересни места или се сещате по-често за бившата си половинка, вероятно не сте готови за брак.

Споделяте едни и същи ценности

Когато избирате половинка за вас е важно да споделяте сходни ценности, да бъдете съвместими. Двойките, които имат различни ценности и очаквания от връзката е по-трудно да правят компромиси особено в моменти, в които трябва да се вземе решение за общото бъдеще.

Ако между вас и партньора ви има дисхармония по отношение на възпитанието на вашите бъдещи или настоящи деца, бюджета и т. н., вероятно се намирате в дисхармоничен съюз.

Свързани статии

Нямате тайни

Всеки има своите малки тайни и това е съвсем нормално. Ако партньорът ви е преди всичко приятел, с когото може да споделите вашите страхове, желания, съмнения, тайни (или поне повечето), то вие сте готови да встъпите в брак.

Двойките, които са готови на тази стъпка са открити един към друг и не чувстват неудобство, когато споделят с любимия човек.

Домакинството не ви пречи

В случай, че ежедневните домакински задължения и пазарът са нещо, което правите заедно с партньора си и това не ви тежи, а ви доставя удоволствие, това също е един окуражаващ знак, че сте готови за брак.

Тези двойки, които обмислят идеята да сключат брак често не могат да се насладят на нищо, което не правят заедно, дори и това да е мълчането с часове.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )