Интимно

Топ знаците, че той си пада по вас

Как да разберете?

12.07.2014г. / 16 20ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато се срещате с някого и нещата все още не са добили сериозност, поне не гласно, ви се иска да разберете дали той си пада по вас. Най-добрият начин да го направите е да се научите да четете знаците на тялото, поведението, мимиките и жестовете. Те ще ви подскажат дали си струва да продължавате или е време да подминете и да отидете нататък.

Ние ще очертаем най-очевидните и сигурни знаци, че той е хлътнал по вас, а вие ще направите равносметката.

Той се навежда към вас

Ако един мъж се интересува от вас истински, той ще направи всичко възможно да скъси дистанцията буквално. Винаги ще си намери повод да се доближи до вас, да наведе глава и да ви погледне в очите отблизо.

Очите му светят

Не само очите на жените сияят, когато са влюбени, мъжете също крият издайническо пламъче. Ако той ви харесва, погледът му ще е съсредоточен непрекъснато във вас.

Той знае как да докосва

Ако усещате точност в докосванията му, значи той се е постарал здраво, за да разбере къде обичате да бъдете докосвани. Ще усетите как докосването му е продължително и треперещо, сякаш не иска този момент да свършва.

Свързани статии

Той просто все някак попада на вас

Случайните срещи на улицата, в кафенето преди работа или пред жилищната ви сграда може и да не са толкова случайни. По-скоро, ако се случват често напоследък, това си е умишлен акт. Човекът просто иска да ви вижда колкото се може по-често през деня!

Той ви слуша

Мъжете често не проявяват интерес към женските теми и вълнения. Но когато един мъж ви изненадва с факти, които уж неволно е запомнил в хода на минали разговори, това трябва да е ясен знак за вас, че той е влюбен и иска да направи всичко възможно, за да научи повече за вас, да запомни интересите ви и да ви изненада.

Той се смее на шегите ви

Искрен знак, че той е влюбен във вас или сериозно си пада по вас е смехът на шегите ви, макар и глупави! Че защо иначе ще го прави? Ако той избухва в сърдечен смях, когато се пошегувате, или е от желание да се сближи още повече, или е толкова омагьосан, че каквото и да кажете за него е истински смешно!

Той е нервен

Нервността винаги издава. Кършенето на ръце, потропването с крак или неспокойното му поклащане, чуденето какво да каже – това са все сигнали, че той е притеснен да не изглежда зле във вашите очи, защото така ще намали шансовете си да завладее вниманието ви.

Той разкрива емоциите си

Мъжете и жените са устроени по различен начин, като една от основните разлики между половете е начина им на изразяване. Жените са по-склонни в прав текст да изрекат какво мислят и чувстват, не се свенят да покажат сълзите си, докато мъжете са по-склонни да премълчават или просто да не забелязват такива детайли.

Но влюбеният мъж внезапно започва да изпитва желание да разкрива чувствата си. Веднага ще усетите промяната.

Той ви държи близо

Буквално – емоционално и физически. Мъжете имат нужда да знаят, че жената, която се опитват да извоюват е близо до тях. Така са по-сигурни в контрола на ситуацията. Пък и близостта е най-естественият акт на демонстрация на чувства, все пак!

Коментирай
0 rate up comment 5 rate down comment
Старозагорска сексма ( преди 9 години )
Начи, аз й викам: ай съ ***! И тя веднага разбира и вика: въй... въй... сложи мо го у ***. И тъй, няма знаци, ни я черпя кибапчи или друго, просто я каня да съ ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
Моя мъж ме извика уж на купон, а се оказа, че другите не могат да дойдат и се оказах на среща с вечеря и среднощна разходка :) Беше много мило :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар