Интимно

Едни от най-рисковите секс пози

За какво трябва да внимавате при секс поза „Ездачка“?

01.08.2014г. / 13 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Сексът винаги е по-вълнуващ, когато в него има разнообразие. Има много варианти, чрез които може да разнообразите вашия сексуален живот, да изпитате голямо удоволствие и да се сближите още повече с партньора.

Секс играчки, секс ролеви игри и т. н. и разбира се разнообразие и експериментиране в секс позите. Но последните често освен удоволствие могат да крият риск от наранявания. Вижте кои са едни от най-рисковите секс пози.

Секс поза „Ездачка“

Една от най-любимите секс пози на мъжете и на голяма част от дамите също е рискова. В тази поза жената определя ритъма, дълбочината на проникване на пениса. Ако вашата партньорка е приклекнала върху вас, трябва да има силни и здрави мускули на ръцете и краката.

При едно малко колебание в баланса на тялото тя може да се наведе рязко напред или назад, което да доведе до болка, дори фрактура на пениса.

Секс поза „Количка“

Характерно за тази секс поза е, че жената е наведена и с гръб към партньора си. Единствената опора са ръцете й, които са опрени на пода. Краката и са във въздуха, придържани от партньора, който трябва леко да приклекне, за да може да проникне.

Тук също се изисква добър баланс и от двамата партньори. Секс позата крие риск както за мъжа, в случай че загуби равновесие, така и за жената.

Секс поза „Нетърпеливият готвач“

Колко често ви се е искало да го направите в кухнята? Определено ще бъде вълнуващо изживяване, но внимавайте при практикуването на тази секс поза. Обикновено партньорката ви е подпряна на стената с гръб, а ханша и бедрата са във ваше владение.

Свързани статии

От вас се изисква повече издръжливост на крайниците и гъвкавост, за да не изпуснете половинката си и да не предизвикате фрактура на пениса. Бъдете внимателни и ако сте избрали да го направите на барплота или масата.

Поза „69“

Една от най-вълнуващите секс пози с невероятно много възможности може да бъде и рискова за партньорите. Ако не сте избрали удобното и меко легло, а сте решили да добавите малко акробатика, внимавайте. Шансът докато изпитвате оргазъм по време на орален секс да нараните себе си или партньора е голям.

В банята

Банята също е едно от предпочитаните места за горещ секс от двойките. Могат да се практикуват различни секс пози и да импровизирате. Но там рискът е най-голям независимо дали ще правите секс във ваната или изправени.

Коментирай