Интимно

Най-големите "убийци" на оргазмите

Неприятна телесна миризма...

23.08.2014г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Добрият секс изисква търпение, подготовка, нагласа. Много малко е достатъчно, за да изпитат двамата партньори удоволствието наречено оргазъм и също толкова малко, може да развали момента. Вижте кои са едни от най-големите „убийци“ на оргазмите. 

Прекалено много говорите

Падате си по мръсните приказки, защото ви възбуждат и така смятате, че ще възбудите и партньора си? Добре, но не прекалявайте с тях. Това може да бъде много разсейващо за вашата половинка и напълно да прекъснете кулминационния момент.

Както знаете оргазмът идва от мозъка,  а жените като цяло имат по-затруднена концентрация по време на секс.

Неприятна телесна миризма

Приятните аромати доказано могат да повишат вашето сексуално желание. Такива са ароматът на жасмин, канела, ванилия. И обратно - лошата телесна миризма е един от най-сигурните „убийци“ на оргазмите и на желанието за секс, като цяло.

Миризмите изминават дълъг път, право към емоционалния център на мозъка. Така че, когато миризмата не е приятна тя действа, като преграда за възбудата и сексуалното настроение. Дамите са по-чувствителни към аромати, за разлика от мъжете. 

Вагинална сухота

Когато жената не е достатъчно влажна, това може да направи половия акт болезнен и да инхибира оргазмите. Вагиналната сухота може да се дължи на хормонални промени, прием на медикаменти или когато партньорът не е възбудил достатъчно половинката си. Господа, старайте се повече!

Бързате

„Бързата работа е срам за майстора“ - стара и много вярна поговорка. Женските оргазми се различават от мъжките. Бързото темпо, с което се движите не гарантира оргазъм на вашата половинка.

Жените се нуждаят от умерено темпо и продължителна ерекция на партньора, за да изпитат серия от оргазми. Ако партньорката ви има желание да ускорите темпото, действайте!

Но в останалите случаи нейното тяло ще ви подскаже кой е правилният ритъм, който да следвате. 

Неподходящи презервативи

Кондомите не са  пречка за мъжкия оргазъм, но много мъже им се противопоставят, когато партньорките им  държат да правят не само вълнуващ, но и безопасен секс. Ако презервативът не е подходящ, твърде стегнат е, това определено би предизвикало дискомфорт, болка и ще провали вашия оргазъм.

В случай, че е твърде плътен той може да окаже влияние и върху чувствителността на пениса. Затова пробвайте презервативи на различни производители, докато откриете кои са тези, с които се чувствате комфортно не само вие, но и партньорката ви.  

Свързани статии

Несигурност в себе си

Може да изпитвате много несигурности по отношение на себе си. Когато става въпрос за секс най-честите притеснения са за това как изглеждате по бельо, как ще ви приеме партньора, дали сексуално ще се представите на ниво и т.н.

Дори да нямате перфектна фигура, ако излъчвате секс, оргазмите са ви сигурни, в противен случай няма да достигнете това усещане.

Страх да не бъдете прекъснати

Това е най-честият страх на двойките с малки деца. За да се отдадете на момента и да изпитате незабравим оргазъм, заключете спалнята. Ако спите в една стая с детето, най-добре е да намерите друго интимно място за вашите специални моменти. 

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne komentiram ...temata za men e svarzana s lo6i spomeni
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време