Интимно

Типове жени, които привличат мъжкото внимание

Спонтанната жена

05.10.2014г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

При избора на партньор в любовта мъжете са също толкова придирчиви, колкото и жените. С всяко ново познанство филтрираме човека срещу себе си, докато накрая установим дали това, което е останало, отговаря на търсенето ни.

Какви жени привличат мъжкото внимание? Образът на жената, който търсят е съвкупност от качества. Една жена никога не е само спонтанна или само оригинална. Тя е хамелеон. Вижте няколко типа жени, които привличат мъжкото внимание.

Скромната жена

Скромната жена не се вълнува от материалните неща. Тя обича мъжа до себе си заради това, което е, а не заради неговите материални придобивки. Скромната жена няма нереалистични изисквания и очаквания и именно това я прави желана от мъжете.

Нежната и романтична жена

Романтичната жена крие в себе си неустоим женствен чар. Тя знае как да борави с думите и гласа си, за да накара партньора да се почувства добре. Тя е далеч от агресивността.

Изключително внимателна, винаги намира начин да демонстрира своите чувства и привързаност към половинката. Не оказва натиск върху партньора си, но би искала когато дава и да получава.

Силната по характер жена

Тя е интелигентна, упорита, знае какво иска и е голяма опора на мъжа до себе си. Не е властна, но е достатъчно силна, за да може да подаде ръка на любимия в труден момент. Рядко плаче и показва слабост. Целеустремена е, успешна, а мъжът до нея се гордее с всичко, което тя постига.

Жената „предизвикателство“

Мъжете обичат тръпката от любовната игра и завладяването. Жената тип „предизвикателство“ може да се появи изненадващо и също толкова бързо да изчезне. Тя е интересна, привлекателна, но и сложна за разбиране.

Никога не поднася сърцето си на поднос. Склонна е да разиграва дълго време мъжа преди да пристъпи към сексуални отношения. Тя се отдава сексуално тогава, когато държи на човека до себе си. Това чакане във времето малко изнервя мъжете, но в същото време ги привлича силно.

Мистериозната жена

Мъжете обичат мистерията в любовта. Мистериозната жена винаги привлича вниманието на мъжете. Мъжете обичат да открият какво се крие зад маската, защото това е вид предизвикателство. Но е добре да бъдат и предпазливи, защото мистерията може лесно да се обърка с маската на лицемерието.

Свързани статии

Оригиналната жена

Тя се откроява от останалите по един или друг начин. Има невероятно излъчване, усет за стил и изтънченост. Добре възпитана е и знае как да се държи във всяка една ситуация.

Спонтанната жена

Тя е непредвидима в добрия смисъл. Обича предизвикателствата на живота, позитивна е, обича да се смее, а мъжът до нея се чувства жив и щастлив. Невероятна авантюристка е, винаги държи на свободата да изрази себе си, има много и разнообразни интереси и занимания.

Коментирай
4 rate up comment 6 rate down comment
... ( преди 9 години )
mislia , 4e kogato ot parvata duma se kazva istinata mejdu dvama , to vremeto dokazva i bez da se klasificira kakvo e i dali e otkroveno , samo istinata v liubovta e vajna mejdu dvama. Pak govoria za savsem li4ni 4uvstva , a ne za slujebnite zadiavki.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар