Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 октомври 2014

Очаква ви много романтика

13.10.2014г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Имате Венера във вашия знак и може да се насладите на най-доброто в любовта. Очакват ви хармония и разбирателство и ако имате някакви разногласия с любимия човек, до петък те ще се разрешат.

Скорпион

Огнените Скорпиони ще бъдат изправени пред сложни ситуации в любовта. Ще имате нужда от съвет, комуникация с половинката по отношение на вашата връзка. Ако се борите за нечии чувства, но той или тя не откликват на тях с любов, може би сега е моментът да си тръгнете. Не забравяйте, че всеки заслужава да бъде обичан.

Свързани статии

Стрелец

Седмицата е хубава за обвързаните Стрелци и за тези, които търсят нова любов. Ако нямате половинка до себе си, но някой приятел би искал да ви запознае с интересна личност, приемете. Ще останете приятно изненадани. Може да има известни различия между вас, но искри няма да липсват.

Козирог

Луната във вашия сектор на отношенията със сигурност ще даде акцент върху вашата емоционална връзка с половинката. Ще има повече интимност между вас, ще усещате по-голяма сигурност във връзката ви. Сега усещате най-много нужда да останете насаме с любимия човек. Направете го!

Водолей

Вие и любимият ви човек сте на една и съща вълна, въпреки че сте запазили своите индивидуалности. Когато става въпрос за морал, философия, нещата от живота, ще се чувствате съвместими един с друг. Прекарвайте повече време заедно и не забравяйте за романтиката.

Риби

Някакви щастливи новини, които ще дойдат от вашата половинка, ще ви зарадват. Те най-вероятно ще бъдат свързани с финанси. Така или иначе, седмицата ще бъде положителна в любовта за вас, Риби.

Снимки: Freeimages

Коментирай
Свободно време