Интимно

Неща, които мъжете искат от вас, но няма да признаят никога!

Какво искат мъжете?!

12.01.2016г. / 15 20ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Има неща, които мъжете никога не си признават. Поради тази причина има и неща, които те никога не споделят с половинките си. Мъжете са силният пол и предпочитат това да си остане така.

Малко от тях се замислят, че често комуникацията улеснява отношенията. Всичко би било много по-естествено, ако споделяме искрено от какво имаме нужда и какво ще ни направи по-щастливи.

Има няколко неща, които всеки мъж иска от една жена, но малцина от тях биха се осмелили да го изрекат в прав текст. Затова ние жените трябва да се сещаме сами, ако искаме връзката и взаимоотношенията ни да са в синхрон.

Обикновено жените са смятани за неразгадаеми същества, криещи същността си зад множество кодирани сигнали. Оказва се, че и мъжете са не по-малко трудни за разбиране понякога.

Някои мъже споделят, че и цял живот не им стига, за да разберат какво искат жените! Нека сега да видим какво искат мъжете, но никога няма да кажат!

Уважение

Мъжкото его на първо място се нуждае от уважение. Изследванията показват, че повечето мъже отчаяно искат половинките им да ги уважават и да го показват! Ако попитате група мъже какво ценят в една жена или какво трябва да им дава тя, по-голямата част от тях биха сложили на първо място уважението.

Признание

Уважението предполага и признание. Някои от представителите на силния пол дори предпочитат откровеното възхищение. В природата на мъжките индивиди е заложено да търсят превъзходството. А когато жената им го засвидетелства, няма по-щастливи от тях!

Общуване

Повечето мъже не си падат по празноглавки, не и за дълготрайна, истинска връзка. Мимолетните еднократни увлечения често са непретенциозни, но когато се касае за партньорка в живота, почти всички мъже са единодушни, че жената трябва да бъде добра компания.

В крайна сметка, най-голямата част от съжителството с един човек се базира именно на общуването.

Приятен тон

Според повечето мъже пискливото говорене и повишаване на тон от страна на жените е изключително дразнещо. Обикновено мъжете и жените се вбесяват от различни неща. Когато ние се ядосаме това ги влудява, а когато на всичкото отгоре повишим тон, те направо откачат! Не сте ли забелязали?

Свързани статии

Окуражаване

Въпреки че мъжете се считат за по-силния пол, те също имат нужда от окуражаване в определени моменти. Вярата в способностите и мъжеството им е много ценна. Когато им я засвидетелствате, те са на седмото небе и имат чувството, че могат да се справят с всичко! Давайте кураж на мъжете си, полезно е за тях!

Благодарност

Някои мъже се притесняват да поискат от вас благодарност. А и не е нужно! Все пак се предполага, че когато има повод, тя ще бъде изразена. Но само се предполага.

Често забравяме, независимо дали сме мъже или жени, да изразяваме благодарността си. Изискваме, възразяваме, очакваме внимателно отношение, но когато ги получим, като че ли забравяме, че трябва да благодарим.

Усилията винаги трябва да бъдат ценени и уважавани, ако искаме и нашите постъпки да бъдат оценени.

Независимост

Страхът от ограничаване на независимостта държи много мъже далеч от брака. Стереотипите са наложили представата за брака да минава през зависимостта и оковите, които той налага.

За да задържите един мъж до себе си трябва да уважавате неговата независимост и лично пространство.

Желание

Едно от може би най-важните за мъжете неща е да им показвате, че ги желаете. Дори и да мислите, че той знае, покажете му, че все още го желаете. Ще погъделичкате егото му и ще се почувства по-силен от всякога!

Коментирай
4 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 9 години )
az kakvoto moga i imam si kazvam na liubimia , Ne sam si mal4ala , ama kato se po4nat edni knijki , da se u4im ,Ta az opi6tish neta vsiaka minuta da gu6kam i da celuvam liubim ...i da iskam da e savsem realno , a ne samo v tozi vid ,,,,Ne sam vzela usta na zaem 4e da ne kazvam kakvoto mi e v sarceto i du6ata za milia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар