Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 ноември 2014

Необвързаните имат шанс за нова любов

10.11.2014г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Някои от вас може би ще се почувстват недооценени от половинката си. Той може и да не осъзнава своите грешки, затова е добре да споделите вашите усещания. След неделя комуникацията между вас ще се подобри значително.

Скорпион

За тези от вас, които са обвързани, настъпва специален период. Ако искате да продължите връзката си и тя да се задълбочи, трябва да се движите заедно напред. Самотните Скорпиони ще усетят наистина нуждата от това да имат любим човек до себе си. Не спирайте да търсите любовта.

Стрелец

Любовният живот на Стрелците ще бъде динамичен. Ще трябва да разрешат проблеми, които не са отскоро. Само така ще постигнат напредък във връзката си. Венера ще навлезе във вашия знак и ще ви дари с допълнително магнетизъм и увереност. Тя ще даде и тласък на любовта.

Козирог

Марс и Плутон ще ви донесат много еротични емоции. Това важи и за обвързаните и за тези от вас, които скоро са срещнали някого. Периодът е повече от подходящ да покажете своя интерес, но внимавайте. Ако човекът срещу вас не споделя чувствата ви, ще останете разочаровани.

Свързани статии

Водолей

За самотните Водолеи настъпва период, който ще им даде нови възможности да открият своята половинка. В неделя Венера ще влезе в сектора на социалните връзки. До 10 декември ще имате много възможности за нови познанства, приятелства и нова любов. За тези от вас, които имат любим до себе си, седмицата също ще бъде изпълнена с повече романтика.

Риби

В неделя Нептун преминава във вашия знак и може да ви накара да се чувствате малко уязвими в любовта. Доверете се на инстинктите си. Ако досега сте избягвали даден проблем във връзката ви, сега ще ви е по-трудно да го направите.

Снимка: Photl.com

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Za vodoleite pishe "10 dekemvri".... neshto nedogledano mai?!От редакцията: Така си е, астролозите имат предвид тази дата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар