Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 13 декември 2014

Очаква ви много романтика

09.12.2014г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

За тези от вас, които скоро са срещнали нова любов, моментът е подходящ да представите любимия човек на близките си. Ако сте от дълго време във връзка, вероятно ви предстои обсъждане на въпрос, свързан с общо съжителство, преместване или закупуване на жилище. През тази седмица ще ви вълнуват въпроси главно свързани с бита на семейството.

Скорпион

Ще настъпи драстично подобрение на комуникацията с партньора. Ще обсъдите важни въпроси, засягащи общото ви бъдеще. Разговорите ще доведат до положителен резултат.

Стрелец

Финансовото ви състояние ще се подобри значително, а с това и отношенията с любимия човек. Ще имате подкрепа от страна на партньора за цели, които сте си поставили преди време. Ще засилите доверието един към друг, което ще помогне допълнително за подобряване на вашата връзка.

Свързани статии

Козирог

Една от най-добрите седмици от месеца в сектора на любовта за Козирозите ще бъде тази. Ще се чувствате по-красиви, желани и наистина ще привличате като магнит към себе си любовта. Дните ще са щастливи не само за тези от вас, които имат партньор до себе си, но и за други, които търсят своята сродна душа.

Самотните представители на тази зодия нека обърнат повече внимание на комуникацията. Имат шанс за нова любов.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се нуждаят от повече уединение с любимия човек. До 3 януари имате възможността да прекарате повече време заедно, да планирате пътувания и активности, в които да сте с любимия човек. Самотните да не скучаят. Ако има някои около вас, който е привлякъл вниманието ви, действайте.

Риби

Много романтика очаква и влюбените риби. Ще разширите хоризонтите на вашата връзка. Ще правите планове за бъдещето заедно, а любимият човек е много вероятно да ви изненада приятно. Ако търсите нова любов, след неделя потенциалът ви за нова връзка ще се покачи.

Снимки: Thinkstock

Коментирай