Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 декември 2014

Спорове и разногласия в сектора на любовта

15.12.2014г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

За някои от обвързаните Везни седмицата няма да е лека в любовен план. Много е вероятно някои от роднините да не приемат партньора ви и да се опитват да го злепоставят по някакъв начин. Това ще породи спорове и кавги между вас. Бъдете търпеливи.

Скорпион

Скорпионите ще покажат повече темперамент през тези дни спрямо партньора. Чувствате се свободни да споделите чувствата и страховете си, свързани с финанси или друго, свързано с вашата връзка. Ще трябва да се справите прагматично и заедно със създалата се ситуация. Внимавайте със силата на думите.

Стрелец

Смесването на парите и любовта не е добра идея през този период. Определено не бихте искали да поемате излишни финансови рискове. Може да се създаде ситуация, в която да има борба за власт между вас и половинката. Ако се чувствате използвани по някакъв начин, помислете дали да продължите заедно напред или не.

Козирог

Интензивна ще бъде седмицата в областта на любовта и за Козирозите. Ще се почувствате така, сякаш партньорът ви иска да окаже натиск върху вас или че чувствата ви са употребени. Бъдете честни спрямо себе си и не допускайте да ви манипулират. Запазете добрия тон и помислете дали това е човекът за вас.

Свързани статии

Водолей

За представителите на зодия Водолей, които са обвързани, тази седмица е важно да водят открит диалог с половинката си. Само така ще изчистите недоразуменията помежду ви. Ако комуникацията между вас не се получава, помислете за брачен консултант. Необвързаните Водолеи имат шанс за нова любов.

Риби

Нормално е да искате да споделите с приятел това, което се случва в любовния ви живот. Но този път запазете информацията за себе си, защото това, което ще чуете, няма да ви хареса. Възможно е приятелят ви да се опитва да саботира връзката ви. От друга страна може да откриете след време, че вашият близък приятел е бил прав за това, което е споделил с вас.

Снимки: freeimages

Коментирай
Здраве и красота