Интимно

Мъжете от кои зодии изневеряват най-често

Вижте с кои мъже е добре да имате едно наум в любовта

22.01.2015г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Според звездната карта някои астрологични знаци са по-склонни да бъдат неверни в любовта за разлика от други. Когато срещаме нова любов често се допитваме до звездите, гледаме различни таблици с любовни съчетания, търсим характеристики на зодиакалните знаци и т. н.

В търсенето си често попадаме и на класации, в които са представени онези зодиакални знаци, които по-често изневеряват на партньорите си. Вижте с кои мъже е добре да имате едно наум в любовта.

Близнаци

Ако излизате с мъж представител на тази зодия, бъдете винаги нащрек, защото той сменя партньорките си толкова често, колкото и прическата. В същността на Близнаците е да жонглират повече от един партньор. Освен това представителите на силния пол от тази зодия често са капризни и нерешителни в любовта и трудно избират партньор, когато насреща си имат избор.

Вие имате два избора – или да възбуждате тяхното постоянно любопитство и внимание във връзка, включително и сексуално, или потърсете партньор, който може да ви бъде верен емоционално. Мъжете Близнаци се нуждаят от стимулация, за да се задържат при една партньорка.

Лъв

Мъжете родени под знака на зодия Лъв са една от най-големите опасности в любовта. Те имат високо его, чаровни са, галантни, имат високо либидо. Всички тези свои оръжия използват умело, за да бъдат победители в любовта.

За тях е важно да са завоеватели, а това постигат, когато се отдават на повече от една партньорка. Рядко в царството на Лъва има място само за една любов. Но ако покажете любов и лоялно отношение към тях и им преотстъпите мястото те да бъдат в центъра на вниманието, връзката между вас може и да се получи.

Везни

Везните също като Близнаците често се колебаят и са нерешителни. Ако са в една връзка и взаимоотношенията не вървят гладко, те са по-склонни да потърсят утеха на друго място, вместо да се борят за любовта.

Ако се срещате с мъж представител на тази зодия знайте, че няма да може да го задържите само с добро представяне в леглото. Мъжете Везни изневеряват предимно емоционално.

Свързани статии

Скорпион

Скорпионът е най-сексуалният зодиакален знак. Това означава, че ако се срещате с мъж Скорпион може да очаквате невероятни изживявания в леглото. От друга страна те имат големи очаквания за секса и отношението към тях.

Обичат да доминират и ако усетят, че сте нелоялни или не са задоволени в леглото, няма да се поколебаят да потърсят това, от което имат нужда на друго място.

Риби

Добродушните двойствени Риби също могат да ви изненадат неприятно в любовта. Мъжете представители на този зодиакален знак следват своите емоции като GPS. И това се случва, дори когато се намират във връзка, но им липсва повече романтика. Те търсят идеала за своята сродна половинка, галантни са, но докато търсят често се фокусират върху повече от една партньорка.

За да бъдете сигурни, че той няма да ви изневери, фокусирайте се върху неговата личност, върху романтиката във взаимоотношенията ви и върху страстта. между вас. Затова, дами, бъдете внимателни с тези чаровници!

Снимка: Thinkstock

Коментирай
Здраве и красота