Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 февруари 2015

Няма да липсва романтика, но не са изключени и разочарования

09.02.2015г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

В любовния живот на Везните е възможно да настъпи обрат. Или не получавате това, от което се нуждаете в любовта, или сте с човек, с когото не желаете да бъдете. Добрата комуникация е от значение, за да вземете някои решения, свързани с любовния ви живот. Не прибързвайте.

Скорпион

За Скорпионите романтиката ще бъде приоритет тази седмица и не само защото наближава празникът на влюбените, а заради позицията на Венера, която ще е твърде благосклонна към вас до сряда.

Което не означава, че след това няма да има раздвижване в любовта, но може би за необвързаните няма да бъде толкова лесно да открият нова любов. Ако се намирате във връзка, не забравяйте да отделяте повече време за любимия човек, защото звездите показват, че скоро служебните задължения ще отвлекат вниманието ви от романтиката.

Стрелец

Не се притеснявайте, ако през тази седмица няма някакво раздвижване в сектора на любовта. Ще отделите повече внимание на въпроси свързани със семейството, дома, комуникациите. През следващата седмица романтичният ви потенциал ще достигне връхната си точка и така ще се задържи до края на март. Това важи и за необвързаните Стрелци.

Козирог

През тази седмица обсъждането на финансови въпроси с любимия човек ще бъде приоритет. Хармонията в отношенията ще ви предразположи да споделите вашите планове, да бъдете честни, без да изпитвате притеснения. Не забравяйте за Свети Валентин и романтиката на този хубав празник.

Свързани статии

Водолей

Меркурий ще се обърне пряко в знака на Водолей тази сряда, след като е бил ретрограден от 21-ви януари. Това ще бъде във ваша полза и вие ще можете да се борите за желанията си или просто ще бъдете изслушани по начин, по който искате.

Тази промяна ще ви покаже, че може да общувате и по по-добър начин. Отношенията с партньора ще станат по-близки и романтични, а ключът към всичко това е добрата комуникация.

Риби

Тази ще бъде последната пълна седмица, в която Венера ще бъде във вашия знак. Не губете нито миг! Венера управлява любовта, красотата, хармонията и парите, така че, когато тя е във вашия знак, може да получите допълнителна подкрепа във всички аспекти.

Снимки: Thinkstock

Коментирай