Интимно

Любовен хороскоп за 18-24 май

Меркурий ще стане ретрограден. Какво вещае това?

18.05.2015г. / 10 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Везни

В понеделник Луната ще падне в най-интимната област на диаграмата – 8-ми дом – домът на секса и дълбокото споделяне. Това може да ви постави в силно еротична среща с някого. Той може да е вашият партньор, ако сте във връзка, но ако сте сингъл, това може да се отнася до ново запознанство. В този смисъл очаквайте страстна и буйна сексуална задоволеност.

В четвъртък притегателната сила ще бъде лайтмотив. Тя може да ви помогне да откриете господин Неустоим!

Скорпион

Определено има добри новини за любовния ви живот, особено в понеделник, когато Луната ще попадне в обещаваща за любовта и партньорството фаза. Това може да постави ново начало за вас и половинката ви, особено ако сте имали усещането, че нещата между вас са малко застояли.

Сега ще имате възможност да оживите отношенията ви с помощта на сетивата си. Те ще ви ръководят. Разговаряйте с любимия човек в четвъртък. Бъдете готови да се впуснете в дълбини, за да достигнете висини в любовта.

Стрелец

Тази седмица любовта ще изисква от вас повече действия, отколкото ще ви доставят удоволствие.

В понеделник Меркурий ще предизвика трудности в комуникацията между вас и половинката ви. Това ще продължи до края на ретроградния му период – 11 юни. Запретнете ръкави и се заемете с подобряването на комуникацията. Направете всичко необходимо за подобряването на нещата между вас. Това ще бъде жизненоважно най-вече в петък.

Козирог

Любовният потенциал ви залива през тази седмица. Първо, бляскавата Луна ще попадне в сектора на романтиката, особено в понеделник. Това предвещава идеална възможност за ново запознанство с някой специален. Разбира се, ще трябва да положите малко усилия, за да бъдете малко по-социални. Ако го направите, Вселената ще е готова на всичко, за да ви възнагради.

За обвързаните четвъртък е ден, на който трябва да се обърне повече внимание. Онова, което правите за любимия може да бъде недооценено. Използвайте силата си мъдро.

Водолей

Ако ви се случи да си мислите за бившите през тази седмица, не се учудвайте! Стремежът да надникнете във фейсбук профила му, да минете с колата покрай дома му или да му изпратите приятелски SMS са възможностите, чрез които ще опитате да потърсите контакт с някои от предишните си любови.

Ако в действителност се окажете в разговор със стара изгора, някой от вас може да бъде много изкушен от повторен опит за среща. Не бързайте с това – без значение колко привлекателен е той. Има причина връзката ви да се е разпаднала вече веднъж.

Риби

Обвързаните Риби е възможно да не достигнат до консенсус по семейните въпроси. Може да възникне ситуация, която налага обсъждане на статуса ви на живот в момента или този на ваш роднина.

Ако е така, може да се окаже трудно да постигнете споразумение. При възможност отложете този разговор за по-късен етап от месеца, когато би бил по-ползотворен.

Ако сте в неангажираща връзка, трябва да знаете, че някой от приятелите ви ще се опита да се намеси във връзката ви в четвъртък. Задайте граници.

Коментирай