Интимно

7 признака, издаващи що за личност е партньорът ви

Как да разберете какъв характер има той?

15.09.2015г. / 15 15ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато започвате нова връзка винаги се питате що за характер има мъжът срещу вас. Дали ще се разбирате, дали ще започнат да изскачат странни черти, които ще се окажат препъникамък в отношенията ви.

Нормално е да си задавате всички тези въпроси. Никой не иска да започва връзка, която няма перспектива.

Кои са хитростите и триковете, които ще ви помогнат да разберете какъв характер има мъжът, с когото се срещате?

1. Как се отнася с непознати

Когато излезете заедно на ресторант, на кино, на разходка или на което и да е място, където се срещат много хора, обърнете внимание дали се държи почтително към непознати или не.

Ако нагрубява сервитьора по най-унизителния начин или не задържа вратата на входа на ресторанта, когато пред него минава дама, това говори много за отношението му към хората по принцип.

В една връзка е необходимо огромно количество уважение. Как очаквате да уважава вас, щом не уважава никого?

2. Нещата, които го вбесяват

Моментите на ярост са много показателни. Тогава можете да разберете много за партньора си. Проследете дали веднага понечва да пали цигара или да си сипва алкохол, дали започва да чупи разни неща или да крещи неконтролируемо. Важно е мъжът до вас да умее да изразява яда си по здравословен и доколкото е възможно културен начин.

3. Колко говори

Ако един мъж говори повече от вас или задава прекалено много въпроси, за да ви накара вие да продължите да говорите, нещо не е наред. Или крие нещо и не иска разговорът да отиде в нежелана посока, или не се интересува от вас.

4. Как се отнася с домашните любимци

Независимо дали домашният любимец е негов или ваш, проследете поведението му. Когато животното направи нещо нередно, реакцията на приятеля ви е от голямо значение.

Дори да не става дума за инфарктна ситуация, ежедневните грижи също са показателни. Ако оставя грижите за животното на родителите си означава, че не може да му се има доверие.

5. Какво прави в свободното си време

Няма нужда да обясняваме разликата между шляене по кафенетата и доброволческата работа в някакъв приют, например за изоставени животни или възрастни хора!

Преценете що за човек е мъжът срещу вас по интересите му. Те са доста красноречиви за личността и характера на човек.

6. Любимата му песен

Този критерий няма значение за всички хора, но сме длъжни да го споменем, защото това също очертава личността в известна степен.

Ако любимата му песен е весела, енергична и напомня за ученически времена, то той вероятно е човек, който обича да се забавлява и не държи особено на сериозните отношения. Днес е тук, утре може да е някъде другаде.

Ако обича класическата музика има голяма вероятност да гледа на живота сериозно и да има сериозни намерения към връзките си.

Свързани статии

7. С кого се идентифицира

Не е задължително да сте стигнали до тази тема в началото на връзката, а и невинаги е удобно да задавате чак толкова въпроси. Зависи от човека срещу вас.

Но все пак, ако по някаква причина е станало дума за хора, които го вдъхновяват, които харесва, на които се възхищава – обърнете внимание. Можете да си съставите точно мнение по този критерий, защото е от голямо значение дали се възхищава на някого, когото вие смятате за прост или недостоен по някаква причина.

Малките детайли винаги издават личността на един човек. Просто трябва да сме малко по-наблюдателни.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
ко ( преди 8 години )
До SAWO+: ми, стани гей, брат... ако не си (или поне си признай)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
SAWO ( преди 8 години )
ми, стани гей, брат... ако не си (или поне си признай)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 7 rate down comment
SOS ( преди 8 години )
Голяма част от жените в Бг имат манталитет на държанки, ослушват се, оглеждат се дали няма някой подходящ да ги издържа и да задоволява прищевките им.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
Radi ( преди 8 години )