Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 ноември 2015

Трудна седмица в любовта

16.11.2015г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица представителите на различните зодиакални знаци е добре да отложат важните решения в сектора на любовта. Като цяло седмицата няма да бъде лека в любовен план. Венера и Плутон може да доведат до взривоопасни събития. Ето какво показва звездната карта за седмицата 16-22 ноември.

Овен

Понякога любовта просто боли. През тази седмица ще се почувствате така, сякаш рана, която скоро е зараснала, отново се е отворила. Ще възникнат въпроси относно връзката ви и това дали може да се доверите изцяло на половинката си. Може да се усещате объркани, затова на този етап избягвайте крайните решения.

Телец

Избягвайте да говорите с ваши колеги за любовния си живот. Възможно е някой от тях да прояви ревност и да се опита да навреди на връзката ви. От друга страна е добре да не споделяте вашите интимни взаимоотношения, за да не изпаднете в неловко положение и да станете обект на клюки.


Снимка: istock

Близнаци

Венера е във вашия сектор на взаимоотношенията. Ако се намирате във връзка, може да възникнат ситуации, които да подкопаят доверието ви към него или нея. В случай, че усетите недоверие от ваша страна, страхове в някаква посока, поговорете с любимия човек. За тези от вас, които си търсят нова любов, периодът е подходящ за нови запознанства.

Рак

Раците, които по природа обичат да контролират всичко, през тази седмица ще се сблъскат със силната страна на своя партньор. Когато става въпрос за семейство, вие се нуждаете от емоционална сигурност. Ако по някакъв начин половинката ви покаже, че тя е застрашена, вие ще отвърнете на удара. Опитайте се да контролирате емоциите си и най-добре поговорете с любимия човек.

Коментирай
Свободно време