Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 ноември 2015

Трудна седмица в любовта

16.11.2015г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В петък Меркурий ще влезе във вашия пети дом на истинската любов, последван от Слънцето в неделя. Вие ще имате добри перспективи за нови познанства. Очаквайте да се роди силна психологическа връзка с някой, който може да се окаже специален за вас.

Дева

В сряда Нептун ще се обърне пряко в сектора на взаимоотношенията и силата на неговото влияние може да хвърли облаци над любовния ви живот. Някои представители на зодията ще бъдат изправени пред прошката, други пред безусловната любов, а трети, които поддържат само сексуални взаимоотношения е добре да се пазят, за да не бъде злоупотребено с тяхното доверие.

Снимка: istock

Везни

Последното нещо, което ще искате да ви се случи през тази седмица е някой да се бърка в любовния ви живот. За съжаление това може да очаквате от страна на член на семейството и намесата да не е в положителна посока. Ако това се случи, запазете спокойствие и покажете по подходящ начин, че никой не може да се намесва в любовния ви живот.

Скорпион

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват така, сякаш се намират в сапунена опера. Нептун, който е планета на безусловната любов, но и на илюзията и объркването, няколко месеца бе ретрограден, но ще се обърне към вашия знак в сряда и по-точно в сектора на романтиката. Този път неговата позиция е във ваша полза и ще ви помогне да срещнете сродната си душа или ще имате възможността да заздравите връзката си.

Коментирай
Здраве и красота