Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 ноември 2015

Трудна седмица в любовта

16.11.2015г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Някой в близкото ви обкръжение ще ви изпрати смесени сигнали. Един ден ще флиртува с вас, в друг ще действа снизходително. Тази игра може да не ви допадне и вие да решите да сложите край на взаимоотношенията ви. Помислете дали си струва да продължите да играете и какви усложнения би имало за вас.

Козирог

Венера и Плутон ще направят любовния ви живот неравен. Ако сте в сексуална връзка, помислете дали наистина сте привлечени по специален начин от този човек и ако да, дали взаимоотношенията ви ще се развият според вашите желания. Не забравяйте, че повърхностната романтика може да оцелее кратко време.

Свързани статии

Водолей

През тази седмица някои от представителите на зодията, които не са в сериозни взаимоотношения, ще осъзнаят, че партньорът, с който се забавляват не е на тяхното ниво. Това може да провокира желанието в тях да сложат край на тази връзка. За тези, които имат сериозна връзка любовният климат ще бъде благоприятен.

Риби

Когато става въпрос за любов, няма да знаете какво искате. Хиляди желания и прибързани решения ще объркат мислите ви. За да не направите грешен избор, помислете добре, но не се и оставяйте да бъдете манипулирани.

Коментирай
Здраве и красота