Интимно

Любовен хороскоп за 18-24 януари 2016

Любовта е във въздуха

18.01.2016г. / 17 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Пълнолунието тази седмица ще ви направи някак по-чувствителни в любовта. Някои от обвързаните представители на зодията ще преосмислят връзката си и ако досега са се чувствали комфортно в нея, може да решат да предприемат някакви промени в тази посока. Необвързаните Лъвове имат потенциал да започнат офис романтика.

Дева

Любовта е във въздуха! Ако сте необвързани, знайте че до средата на следващия месец имате подкрепата на Венера. Има шанс да се запознаете с някой специален. За обвързаните представители на зодията, седмицата ще бъде изпълнена с романтика и планове за красиви пътувания.

Снимка: istock

Везни

Семейната хармония ще се възобнови след събота. Тези от вас, които все още не са представили своята половинка на семейството, могат да го направят сега или в близките седмици. Положителни промени могат да настъпят и в живота на необвързаните Везни, стига да бъдат отворени към повече социални контакти.

Скорпион

Вашите романтични фантазии са на път да се случат тази седмица. В понеделник Марс ще застане под перфектен ъгъл към Нептун – планетата на безусловната любов. На този етап Нептун се намира във вашия сектор на любовта. Като цяло седмицата е добра както за обвързаните, така и за тези от вас, които търсят своята сродна душа.

Коментирай