Интимно

Любовен хороскоп за 1-7 февруари 2016

Офис романтика за Близнаците

01.02.2016г. / 17 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако сте обвързани, любовта между вас и партньора ще бъде огън в първата седмица на февруари. Възможно е да вземете важно решение за общото ви бъдеще, може би сключване на брак или съжителство. Действайте смело. Ако все още търсите любовта и не сте обвързани – огледайте се.

Дева

Любов, секс, страст... Всичко това очаква родените под знака на зодия Дева. Възползвайте се максимално от позицията на звездите, защото тя е във ваша полза. Ще се усетите толкова дълбоко свързани с половинката си, че ще ви е трудно да се фокусирате върху всичко останало. Насладете се на всеки миг заедно.

Снимка: istock

Везни

Ако през последните седмици сте имали любовна авантюра, желанието ви за „просто секс“ може да се превърне в привързване. Бъдете предпазливи! Това, че тези взаимоотношения спират дъха ви, не означава, че това е вашата голяма любов.

Скорпион

Вие ще бъдете направо неустоими за противоположния пол. Ще привличате не само с вашата външност, но и с подхода, с начина на поведение. Страстен разговор в петък може да доведе до неочаквани, но приятни изненади през почивните дни.

Коментирай