Интимно

Любовен хороскоп за 4-10 април 2016

Близнаци, социалният ви живот определено е ключът към любовта през тези дни

04.04.2016г. / 14 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През първата седмица на април Венера преминава в знака на Овен. От друга страна новолунието в четвъртък също ще окаже своето влияние в сектора на любовта. Представителите на различните зодиакални знаци могат да очакват раздвижване в любовния им живот. Повече вижте в следващите редове.

Овен

През първата седмица на април Венера ще се движи във вашия знак. Това ще повиши вашата харизма, сексапил и увереност. Ако сте необвързани, пред вас ще се отворят много възможности за романтични срещи, но трябва да се забавлявате повече и да увеличите социалните си контакти. Новолунието в четвъртък ще добави още положителни събития в живота ви.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще копнеят за повече време с половинката си. Сега е моментът за вашето романтично бягство. Ако от доста време планирате пътуване, сега е точното време да го осъществите. Не отлагайте. Дайте си време само за вас.

Снимка: istock

Близнаци

Социалният ви живот определено е ключът към любовта през тези дни. Ако приятел или ваш познат ви покани на среща, сега е моментът да кажете „Да!“. Опитайте се да присъствате на повече социални събития като партита, семинари, обучения, концерти. Пред вас има голяма перспектива да се срещнете с някой специален. Бъдете отворени към любовта, а защо не и активната страна при запознанства.

Рак

Вашият любовен живот ще ви помогне да постигнете успехи и в професионален план. Възможно е да получите помощ от любимия човек, чрез негови контакти или просто да ви окаже своята подкрепа в начинанията ви. Не забравяйте да покажете вашата признателност към него или нея. Кутия шоколадови бонбони или романтична вечеря, определено ще се харесат на половинката ви.

Коментирай