Интимно

Любовен хороскоп за 11-17 април 2016

Марс ще навлезе в ретроградна фаза

11.04.2016г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

По отношение на романтичните перспективи, родените под знака на зодия Лъв ще бъдат изпълнени с надежда. Ако скоро сте се запознали с някоя интересна личност, има шансове да поставите начало на интимна връзка. Бъдете внимателни. Ретроградният Марс крие изненади, които могат да ви оставят разочаровани. След 29 юни любовният климат ще е по-ясен. Чакането си заслужава.

Дева

Венера и Марс заемат красив ъгъл, което само ще ви помогне във взаимоотношенията с половинката. Това ще ви позволи да се насладите на много чувствено еротично преживяване с партньора си, на дома или някое красиво пътуване. Отдайте им се напълно.

Снимка: istock

Везни

Родените под знака на зодия Везни също могат да се възползват от романтиката, преди Марс да премине към своята ретроградна фаза. След това ще ви бъде трудно да постигате хармония в комуникацията с половинката. Нямате друг избор, освен да проявите повече търпение, докато тази фаза отмине.

Скорпион

Тази седмица няма да ви донесе много романтика, но все още имате възможността да се възползвате от благоприятната позиция на Марс и Венера. Възможно е вие и половинката ви да се съсредоточите върху проект, който ще ви донесе приходи. Следвайте идеите си, но не забравяйте за страстите и моментите на усамотение.

Коментирай