Интимно

Любовен хороскоп за 11-17 април 2016

Марс ще навлезе в ретроградна фаза

11.04.2016г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Животът може да премине от забавен и изпълнен със секс преживявания в скучен и изпълнен с рутина. Вторник е силно романтичен ден за вас и любимия човек, затова се възползвайте от него. В неделя Марс ще се преобърне в ретрограден. Може да забележите спад на енергията и мотивацията ви. Обърнете внимание на вашите цели, дори и на тези в любовта.

Козирог

Вторник ще бъде специален ден и за родените под знака на зодия Козирог. Отдайте се на любимия човек. Ще споделите някакви идеи, свързани с промяната на дома. След неделя ще се почувствате така, сякаш трябва да пестите от енергията си. Това е времето, в което трябва да се презаредите духовно, разбира се с половинката до вас.

Снимка: istock

Водолей

Ако нямате половинка до себе си, то социалният ви живот е ключът към любовта. Някои от вас може да усетят, че има химия между тях и близък приятел. Има голям потенциал да се случи нещо интересно до неделя. След това ще се почувствате леко объркани. Не бързайте, следвайте знаците на съдбата.

Свързани статии

Риби

Обвързаните Риби нека се възползват от прекрасните комуникационни връзки, които ще се открият пред тях. Ще бъдете в хармония с любимия човек, особено по въпроси свързани с финанси, недвижими имоти. След неделя нещата ще се забавят, но не бива да се притеснявате. Просто се носете по течението.

Коментирай