Интимно

Любовен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2016

Повече романтика през тази седмица

27.06.2016г. / 18 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако случайно сте попаднали в тайна любовна връзка и сте я пазили дълго време, тази седмица може да се окаже взривоопасна за сектора на любовта. Време е да имате честен разговор със самите вас и да помислите добре какво заслужавате в любовта. Имайте смелостта да говорите за вашите желания и да определите граници в любовния си живот. Резултатите може да ви изненадат.

Дева

За Девите, които са сериозно обвързани, любовта ще бъде още по-сладка в първите дни на месец юли. В понеделник Венера и Нептун ще повлияят на вашия сектор на партньорствата и ще ви помогнат да реализирате един от общите ви стремежи с половинката. За тези от вас, които скоро са срещнали някой специален може да възникнат по-сложни ситуации, с които ще се наложи да се справяте.

Снимка: istock

Везни

От средата на април Марс бе ретрограден във вашия сектор на партньорствата. Настъпва период, в който това ще се промени и ще забележите напредък между вас и партньора ви. Сега е моментът да направите общи планове и да започнете да работите по тяхното реализиране. Романтиката ще започне да се подобрява, затова отдайте ѝ се.

Скорпион

Скорпиони, настъпва една определяща седмица за любовния ви живот. През първите дни духовната връзка с половинката ще надмине и най-смелите ви очаквания. След това в сряда Марс ще ви помогне да бъдете още по-забележителни и магнетични. Либидото ви ще се повиши и определено ви очакват незабравими мигове с любимия човек.

Коментирай