Интимно

Жестове, с които Той казва „Обичам те!“

Усмивката ви за него е по-важна от всичко

21.07.2016г. / 18 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Имате връзка, чувствате се добре в нея, но не сте съвсем сигурни дали той ви обича. Мъжете по-често показват любовта си чрез действия. Ето защо е добре да се вгледате във всеки един жест. Дори и най-малкият и незначителен според вас жест, може да се окаже едно голямо „Обичам те!“.

Как да разберете дали той ви обича? Ето няколко сигурни знака.

Знае как обичате кафето си

Мислите, че това половинката ви да знае как пиете кафето си е нещо нормално? Разбира се, но има връзки, в които се случва партньорът да не взима под внимание тези детайли. Със силен аромат, черно, с мляко, поднесено в любимата ви чаша, рано сутрин, точно когато сте се събудили.

Ако винаги успявате да отпиете любимата си глътка кафе приготвена по начина, по който го обичате, не се съмнявайте, че на него му пука за вас. Глътка кафе и глътка обич в едно. Разбира се правилото с кафето важи и за всичко останало, което консумирате.

Помага в домакинската работа

За един мъж е голяма жертва да се включи в домакинската работа на половинката си. Ако той ви помага с подреждането на масата, измиването на чиниите, приготвя вкусни блюда за двама ви, определено иска да ви покаже любовта си към вас и се стреми вие да се чувствате подкрепяна и щастлива.

Усмивката ви е по-важна от всичко

Той постоянно ви разказва някакви забавни истории, но не само, защото иска да е в центъра на вниманието. Когато един мъж винаги се опитва да бъде забавен пред любимата си, то е защото нейната усмивка е всичко, което не иска да спира да вижда. Погледът ви, смехът ви, струват толкова много за него. Когато обичате, искате любимите ви хора да се чувстват щастливи, нали?

Купува ви цветя без причина

В повечето случаи мъжете поднасят цветя, само когато имат повод. Има изключения, в които може да получите изненадваща пратка в офиса, както и моменти, в които той ще се прибере вечер у дома с букет свежи цветя. Просто така, не за да прикрива прегрешение, а защото ви обича.

Приготвя ви закуска или изненадваща вечеря

Някои от вас биха казали „Какво толкова?!“. Не бива да неглижирате тези жестове. За мъжете не е просто естествено да вършат тези неща. Те полагат особени усилия, когато обичат истински и искат жената до тях да се чувства добре.

Свързани статии

Връща се от магазина с изненада

Част от това да накараш някого, когото обичаш да се почувства добре е да правиш малки жестове в точния момент, който е неочакван. Такива са онези моменти, в които той отива до магазина и заедно с покупките е взел за вас нещо малко, което да ви усмихне. Или онези моменти, които се появява изненадващо в офиса и иска да ви открадне за приятен обяд.

Снимки: istock

Коментирай