Интимно

Любовен хороскоп за 10-16 октомври 2016

Малки любовни сътресения

10.10.2016г. / 15 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Във вторник ви очаква важен разговор с любимия човек. Комуникацията между вас може и да не бъде толкова хармонична. Ще ви бъде трудно да правите компромиси, ще ви липсва и търпение. Възможно е да се почувствате така, сякаш партньорът не ви подкрепя достатъчно. Споделете вашите усещания, но запазете добрия тон.

Дева

Последното нещо, което ще искате да обсъждате с половинката си е финансовото ви състояние. Ако има нещо, което искате да споделите – направете го. Ако емоциите ви карат да се чувствате объркани, изчакайте до другата седмица, но не отлагайте разговора с партньора.

Снимка: istock

Везни

Пълнолунието в неделя ще попадне във вашия сектор на партньорство. Пълната Луна ще бъде тясно свързана с Уран – планетата на внезапните промени. В резултат между вас и половинката може да се появят неочаквани емоции. Ще има динамика, връзката ви ще се задълбочи. Очаква ви хубава и интересна седмица.

Скорпион

По отношение на любовта седмицата ще бъде доста рискована. Деликатен въпрос може да доведе до силно чувство на неудовлетвореност. Обмисляйте добре действията си и внимавайте със силата на думите, тя е голяма. Може би се нуждаете от малко усамотение.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 7 години )
ohhooo , ia da vidim moite dvama blizna4kovci ? ot tiah zaviselo da sme dobre ? hm ,,,,,liubimite mi mom4eta , obojavam i obi4am edinia , i sum roditel na drugia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар