Интимно

Любовен хороскоп за 10-16 октомври 2016

Малки любовни сътресения

10.10.2016г. / 15 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Пълнолунието в неделя, което попада във вашия сектор на истинска любов, ще постави акцент върху много въпроси. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би ще осъзнаете, че не сте толкова безразлични към този човек, даже нещо повече. Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален. Бъдете отворени за нови възможности.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще бъдат съсредоточени върху предстоящи промени във връзката им. Възможно е да настъпи неочакван обрат в плановете ви. За щастие двамата ще бъдете в състояние да се справите със създалата се ситуация. Оставете си и малко време за романтика.

Водолей

В хаотична ситуация могат да попаднат и Водолеите. Неочаквана промяна от страна на половинката ви ще породи във вас много въпроси. Комуникацията е от решаващо значение. Помислете за вашите приоритети и не отлагайте разговора с половинката.

Свързани статии

Риби

Леко напрежение може да възникне и за обвързаните Риби, когато става въпрос за обсъждане на финанси. Може да се окаже, че е доста трудно да постигнете съгласие относно общите ви пари. Запазете търпение един към друг, ако не стигнете до решение, което да удовлетворява и двама ви. Времето ще ви направи по-мъдри.

 

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 7 години )
ohhooo , ia da vidim moite dvama blizna4kovci ? ot tiah zaviselo da sme dobre ? hm ,,,,,liubimite mi mom4eta , obojavam i obi4am edinia , i sum roditel na drugia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар