Интимно

5 стъпки за успешен флирт

С които да привлечете вниманието му

26.10.2016г. / 18 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е магия, в която ние сме магьосници. Флиртът е част от всичко това, а някои дами определено са по-добри в него от други. Да флиртуваш означава не само да покажеш интерес към определен мъж, а да представиш себе си по най-добрия начин, провокирайки желание в противоположния пол. Ето 5 стъпки за успешен флирт, с които със сигурност ще привлечете мъжкото внимание.

Направете му комплимент

Може да ви звучи като евтин и изтъркан трик, но както жените, така и мъжете се нуждаят от комплименти. Ако комплиментът е отправен в точния момент, няма как да сбъркате. Разбира се помислете добре, не хвърляйте думите си напосоки.

Важно е това, което ще кажете да остави трайна следа и той да мисли за вас в следващите дни и дори седмици. Поздравете го за успеха, за хумора му, за начина му на работа (ако сте колеги) и т. н. Комплиментите за външния вид също ще бъдат добре приети, но нямат същия ефект.

Бъдете изобретателни

Понякога, когато флиртуваме и искаме да покажем интерес към някого, ние се нуждаем от въображението си. Трикът с късметчето е нещо, което може да пробвате, тъй като ще направи деня на личността, която ви е впечатлила не само по-приятен, но жестът ви определено ще се запомни.

С кафето винаги обичаме да си взимаме късметче. Мъжете рядко се сещат за това. Именно тогава е точният момент, в който вие може да добавите вдъхновяващата мисъл към неговото кафе, давайки му късметче.

Не е нищо особено, но след това може да се отвори тема за разговор и сутрешното кафе да бъде приятно. Бъдете деликатни и с този трик и не го повтаряйте повече от два пъти, освен ако след време той не е новата ви половинка.

Използвайте тялото си

Езикът на тялото е много важен в общуването, особено с представителите на противоположния пол. Начинът, по който седите до него или срещу него, трябва да ви представя в най-добрата ви светлина. Не говорим за нещо евтино и вулгарно, твърде голямо деколте или твърда къса рокля. Мъжете се впечатляват от жени, които се чувстват добре в тялото си.

Покажете вашето самочувствие. Обмислете маниерите си, те показват вашата женственост и неповторимост. Позицията на ръцете е важна, защото тя ще покаже дали сте отворени към личността срещу вас или спазвате дистанция.

Говорете за постиженията си

Да говориш за постиженията и успехите си, сякаш се приема за част от триковете на мъжете, с които те се опитват да впечатлят представителките на нежния пол. Всъщност не е така. Мъжете обичат да водят разговори със забавни и интересни жени.

Ето защо не бъдете чак толкова скромни и кажете нещо наистина интересно за себе си, особено ако по време на вашата среща той проявява интерес към работата, хобитата ви. Не прекалявайте, особено на първа среща, не разказвайте целия си живот и всички ваши успехи, останете загадъчна. Бъдете деликатна, но не и скромна или безлична.

Свързани статии

Бъдете директни

В любовта жените действаме винаги емоционално, докато мъжете гледат по-философски на нещата. Дамите обичат да флиртуват чрез знаци. Въпреки че за нас те са съвсем ясни, за господата могат да останат неясни и незабелязани. Затова понякога се налага да бъдем директни.

Ако някой ви харесва – просто му го кажете, поканете го на среща. Отмина времето, когато чакахме мъжете винаги да направят първата стъпка. Но и в този трик за съблазняване трябва да бъдете умерени. Оставете нещо на мъжа, с което той да се почувства като ловец, преследвач. Мъжете се нуждаят от тази игра.

Снимка: istock

Коментирай
Здраве и красота