Интимно

Любовен хороскоп за 26 декември 2016 – 1 януари 2017

Обрати в любовта

27.12.2016г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обрати в любовта ще има и за Лъвовете и ще са положителни. С любимия човек ще преоткриете връзката си и това ще стане на вълнуващо за вас пътуване. Ако не сте от пътуващите, със сигурност ще намерите начин да разнообразите времето прекарано заедно. Нови хоризонти предстоят за вас и това ще ви донесе положителни емоции.

Дева

Въпреки че Меркурий е ретрограден в сектора на любовта, това не означава, че предстои лош период за взаимоотношенията ви. В действителност звездната карта показва, че няколко други планети ще спомогнат за постигането на напредък в любовта.

Ако търсите нова половинка, обърнете внимание на събитията около вас, защото новолунието ще окаже влияние на вашия 5-ти дом на романтиката. Може би ви очаква нещо вълшебно.

Снимка: istock

Везни

Положителни любовни изненади предстоят за обвързаните Везни. Планетата на изобилието Юпитер, в момента се движи през вашия знак и ви подкрепя. В понеделник Юпитер ще се противопостави на Уран – планетата на внезапната промяна, която сега е в 7-и дом на партньорството. В резултат ви очакват много любовни изненади. Готови ли сте за тях?

Скорпион

Марс се движи през вашия сектор на истинската любов и това определено ще се отрази положително на романтиката във вашия живот. Сексуалният ви живот ще бъде вълнуващ. Ще имате възможността да проведете вълнуващ разговор с половинката, както и да осъществите голяма част от плановете, които сте си поставили за предстоящите дни. Очакват ви хубави дни.

Коментирай