Интимно

Любовен хороскоп за 26 декември 2016 – 1 януари 2017

Обрати в любовта

27.12.2016г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Вашият любовен живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. В понеделник Юпитер и Уран ще се противопоставят един на друг в 11-и дом на приятелството. Възможно е да получите любовно признание от ваш приятел. Друга възможност е любимият човек да ви е подготвил редица романтични изненади. Ще бъдете развълнувани и във връзката ви ще има хармония.

Козирог

Въпреки че Меркурий е все още ретрограден във вашия знак, тази седмица той ще ви помогне да разрешите проблемите с половинката, които изискват някакъв вид компромис. В четвъртък новолунието ще постави ново начало. Ще бъдете в състояние да споделите на любимия човек това, което искате да промените, за да се чувствате максимално добре.

Водолей

През тази седмица не обръщайте гръб на комуникацията с любимия човек. Въпреки че Меркурий е ретрограден, има вероятност да изясните недоразуменията помежду ви. Разговаряйте, споделете вашите усещания, желания.

Свързани статии

Само така ще постигнете хармония и напредък във взаимоотношенията ви.

Риби

Ако сте разочаровани от социалния си живот тези дни, знайте че промяната наближава. След четвъртък новолунието ще окаже влияние на 11-ия дом на приятелствата и ще ви помогне да се срещнете с интересни хора. Ако търсите романтична връзка, напълно възможно е да срещнете нова любов.

Коментирай